4 ägg
150 g smör, osaltat
0,5 dl vispgrädde
0,5 dl rysk yoghurt
0,5 dl stevia
0,5 dl pofiber
0,5 dl kokosmjöl
50 g hackad mörk choklad
0,5 dl kakao
1 tsk vaniljpulver (går även utan)
Gör så härSmält smöret i en kastrull eller i micro. Blanda i stevia, yoghurt och vispgrädde. Rör sedan i övriga ingredienser och blanda väl till en jämn smet.
Smöra och bröa en kakform. Använd pofiber eller mandelmjöl som ströbröd. Formen skall vara cirka 19-21 cm i diameter.
Grädda kakan ugnens mitt i cirka 12-15 minuter på 175 grader.
Smöra och bröa en kakform. Använd pofiber eller mandelmjöl som ströbröd. Formen skall vara cirka 19-21 cm i diameter.
Grädda kakan ugnens mitt i cirka 12-15 minuter på 175 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar