söndag 17 november 2013

Våran vinkväll



Då var det dags för vinkvällen igen igår. Och nu ska vi även öppna ett konto och spara pengar varje månad och så småningom åka på nån resa. Hur kul som helst!!!
Maten för kvällen var vitlöksmarinerad fläskfile, potatisgratäng och efterrätten var fryst vaniljvisp med daimkulor. Allt var så gott!!


Bitte hade köpt ett rödvin till maten och den kom från Australien och hette "Lindemans Bin 45". Gott vin som passade till maten men även som sällskap. Jag köpte ett rödvin också och den hette " Cantina Zaccagnini från Italien. Den var lite kryddig och sträv i smaken.


Till efterrätten hade Helena köpt ett mousserande vin som var lite åt det söta hållet, jätte gott. Den hette " Asti Araldica" tips till nyårsafton ifall man inte tycker om torra el halvtorra bubbel. Sen det sista vinet som vi drack hade Therese köpt, ett rödvin med namnet " Briccotondo" från Italien som skulle passa som sällskaps vin. Den var god men vi tyckte att den passade "så där" som sällskapvin.  En mycket ttrevlig kväll och längtar redan till nästa gång som blir i Januari. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar