söndag 1 september 2013

September

Rotfruktsgratäng
Blev så sugen på gratäng igår så det fick bli rotfruktsgratäng.
1 bit kålrot
2 morötter 
1 palsternacka
1 klyfta vitlök
4 dl grädde
3 dl ost

Skiva allt tunt och småkoka med grädden i ca 10-15 min. Blanda i lite av osten mot slutet, sen häll över i en form och på med osten och grädda i ca 15 minuter i 225 grader. Mums

Och till det hade vi porterstek gjord på fläskytterfile. Blev kanon gott och tog inte alls så lång tid som med fransyska. Portersteks såsen är ju sååå god. Testa gärna. 

Nu har jag försökt skriva färdigt detta inlägg 2 gånger och datorn bara krånglar så det är nog meningen att jag inte ska sitta nå längre framför datorn och börja fixa med andra grejer istället. Hörs en annan gång!! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar