Tryffelkaka:
200 g smör
200 g choklad 70 % (jag hade 125g 86% choklad och 70g mjölkchoklad.)
Vaniljpulver
4 ägg
1 dl socker ( stevia)
Smält choklad och smör på svag värme. Vispa ägg, socker, vanilj fluffigt och blanda med smör och chokladblandningen. Ta en springform och klä den med bakplåtspapper. Häll i smeten och grädda ca 10 minuter i 200 grader. Låt stå kallt några timmar innan servering.
Min assistent i köket. Var nog mer i vägen idag än till hjälp. Även i hallen har han varit och röjt en del. Undrar när jag får tid/ork till att måla om hallmöblerna?? Fast det går väl fort bara man börjar. Men nu är sovrummet i fokus och igår planerade vi inför Ikea/Västerås besöket på söndag. Och då ska tapetseringen vara klar!! Tror ni på det??
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar