tisdag 17 september 2013

12.00


Kycklinggratäng
Håller på och förbereder kvällens middag. Den ska nämligen stå några timmar. Kan inte ni dela med er av er middag, vad ska ni äta??? Skulle vara kul. Detta är nå nytt vi ska testa.

Bena ur 1 grillad kyckling
Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar. Och har man jättebråttom kan man gå vidare direkt)
Så långt kan man alltså förbereda. Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15-25 min (beroende på hur kall rätten är när den åker in i ugnen, känn efter så den blivit varm i mitten!) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar