lördag 31 augusti 2013

Dags att runda av denna semester......

Dags att lägga denna semester på hyllan och ladda för jobb, förskola och vardagen. Denna sommar har haft allt som man kan tänka sig toppen väder, resor, familjemys, bröllop, god mat, god dryck, fix med hus, fiske, biobesök, massage m.m. Och störst av allt så har Albin gjort dom stora framstegen!! Stora killen har blivit både nappfri och blöjfri (natt nr tre som han är torr) En ny Albin som börjar förskolan på onsdag. Jag börjar jobbet på måndag redan. Skönt med fasta tider och rutiner igen. Det mår nog alla bra av. Och hösten innebär ju starten för alla nya som gamla tv program. Så mycket kul på tv att se framemot eller hur!!!

Varmt på bröllopet så Albin drog av sig tröjan till efterrätten, haha!! Nöden har ingen lag.

Så idag ikväll blir det en avslutning drink ala Cosmo. Längesen sist men så god!! Och en god middag blir det också, jag menar varför ska man äta icke god middag.




Till en Cosmopolitan:
3 cl vodka
2 cl cointraeu
saft från 1/2 liten citron eller lime
5-7 cl tranbärsjuice


Whatever It Takes




Kostar 99 kr/ flaska
Whatever it takes är en välgörenhetsorganisation som i samarbete med berömda personer världen över säljer produkter där en del av överskottet går till olika välgörande ändamål. Bland det kändisar som beslutat att stötta Whatever it takes finns bland annat David Bowie, Coldplay och Penelope Cruz som alla har varit med om att skapat egendesignade viner av hög kvalitet för den goda smakens skull. Vitt vin = Penelope Cruz, rose vin = Coldplay, rött vin = David Bowie. I skrivandes stund hat stiftelsen Whatever it takes dragit ihop över 6 miljoner dollar.


Magic foot.
Har köpt fotmask från lets deal som ska vara så bra, ja vi får väl se om det gör underverk på våra fötter. Ska sitta med det ikväll, då det ska sitta på i 2 timmar.


Fredagsmys efter massagen och bion igår. Sen middag då bion slutade strax före 21. Men massagen var kanon som alltid, dom är så duktiga. Känns idag att man fick en ordentlig omgång igår. Ska snart fortsätta med spa här hemma för mig själv. Filmen vi såg var Snabba Cash- livet  deluxe och jag tyckte den var jätte bra. Och han som spelar Jorge är ju inte dum att titta på, haha.


Lite egentid då grabbarna for iväg på fiske-
Albin var så söt med sin lilla ryggsäck med mini stol på. Loppis fynd för några år sen. Precis som ny. Och nu är den perfekt.

fredag 30 augusti 2013

Happy day och tips

Fredags humöret är toppen, sovit bra och Albin sovit i sin säng hela natten. Ibland kommer han smygandes på natten och då blir det inte mycket sömn för han sover på oss, på tvären ja inte stilla iaf. Men imorse kom han in vid 07 och ville mysa. Kom släpandes med kudde, täcke och vargen under armen. Så gulligt.
Måste tipsa om denna super produkt till nagellacks remover. Köpte den i Ullared, synd att jag inte köpt den tidigare, för den var skit bra. Man stoppar bara ner fingret i burken och vips så är nagellacket borta. Så enkelt, nu ska jag byta nagellack varje dag, haha. Nytt nagellack på, märket är Claudia och färgen heter ocean deep nr 005 var med i månades glossybox. Bara älskar nagellack.

Kanon produkt!!

torsdag 29 augusti 2013

Nya regnkläder till lillkillen....



Premiär provat nya regnkläderna till hösten. Tycker detta mönster är så fint, köpte det i Ullared. Men Albin tyckte att kläderna var i varmaste laget än och ville klä av sig efter en stund och inte var det så blött ute heller som jag trodde. Men jag tycker att det är såååå skönt att hösten är här!!! Jag fick premiär använda mina nya snygga höstskor.
Var ner på stan en sväng och bokade in oss på Thai massagen imorgon innan bion. Skönt att unna sig lite välbehövlig massage. Tycker faktiskt dom är bäst på massagen och bra pris med. Längtar tills jag och Annelie åker till Färna spa nu i höst. Då ska vi ha en mysig dag där igen som vi hade förra hösten. Tycker folk ska unna sig bra saker som man mår bra av. Äta gott och dricka gott och njuta av små och stora saker. Rätt som det är så kan tråkigheter hända faktiskt, Johans vän fick väldigt tråkiga nyheter för nån vecka sen. Så fånga dagen!!!!

Så vackert med rosor
Unnar mig rosor och andra blommor lite då och då. Fast jag är rätt duktig på att unna mig saker. Och nu i höst ska jag försöka få till hemmet precis så som jag vill att det se ut. Så nytt vardagsrumsbord och ny matta är i sikte nu. Så komsi Ikea komsi!!!



Men ibland så får man göra tråkiga saker med som städning och det ska jag göra nu!!! 

Glossybox augusti



Så var det dax för glossybox att dimpa ner i brevlådan igen, alltid lika spännande att öppna. Så vad innehöll den denna gång??

1: Id Hair Schampo och balsam
2: The body shop Honeymania body butter (nylansering)
3: Model Co ögonskugga
4: Be a bombshell kajal
5: Claudia nagellack

Allting kommer nog till användning skulle jag tro. Bra grejer denna gång, tycker jag. Längtar redan till nästa box,haha!!

onsdag 28 augusti 2013

Goda muffins


Dagen i bilder
Vi håller oss inne idag el iaf på tomten för att se hur det löper sig med Albin. Nu har han då ätit lite pannkaka och en halv muffins så det verkar som matlusten kommit tillbaka lite grann. Blev en pizza till lunch idag, så gott!!! Bakat muffins så goda/saftiga må jag säga.

Till 6 st muffins:

1,5 dl mandelmjöl
1/2 msk fiberhusk
1/2 dl Icas stevia strö
65 g smält smör
1/2 dl vispgrädde
50 g färskost
1 tsk vaniljpulver (jag tog 1/2 vaniljstång)
1 tsk bakpulver
2 ägg

Sätt ugnen på 175 grader
Vispa socker och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör, ost och grädde. Blanda sedan ner det torra ingredienserna och rör om. Portionera upp i muffinsformar och grädda i ca 25 min. Voila sen är det bara att smaska i sig....... 
Jag och Albin har precis delat på 1, Johan drog till jobbet på födelsedagsfika.

Idag damp det ner lite shoppingfynd till Albin. 80% rea på badkläder i favvo butiken Lundmyr of Sweden. Så det var bara att klicka hem. Så redo för nästa sommars bad, ja gillar vara ute i god tid. Haha!! Nu ska Albin ha sig en tatuering, inte alls lik mamma och pappa där. Som inte alls gillar tatueringar!!

Godaste pizzan hittills

Blomkålsbotten
Igår kväll blev det pizza kväll här och det var godaste pizza hittills som vi gjort. Och så enkel, det gillas!!

4 dl riven vitkål
4 dl riven ost
1 ägg
Blanda allt väl och tryck sen ut på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 225 grader i ca 10-15 min. Sen tar du ut den och lägger på det du vill ha på pizzan och ställer in den i ca 10 om du har ost uppe på. Annars om man inte vill ha mer ost på ska kan man bara lägga på fyllningen och äta. Vi hade bara på skinka, salami och lite ost som fyllning. Låt fantasin flöda.
Tror det får bli en till pizza till lunch idag.......
Så himla gott!!

Albin är feberfri och kräktes inte sen igår imorse, men idag kom det igen lite kräks. Vet inte om det hade att göra med att han hets drack 2 glas mjölk och 1 glas vatten. Det visar sig om det blev för mycket för magen eller om det börjar om. Åh vad jag ogillar sjukdom!!! Usch Usch bort bort......

tisdag 27 augusti 2013

Sjuksuga här hemma



Älskade lille skrutt fick hög feber igår kväll och började även kräkas inatt. Han som aldrig har haft så hög feber och knappt varit mer än förkyld. Åh man blir så orolig. Nu har han inte kräkts sen i morse och hoppas det har gett sig, har fått råd och tips från vc. Nu ligger han och sover här i soffan.


Fick denna fina bok i brevlådan idag, så ska passa på att lägga mig också i soffan och kika i boken. Känner mig alldeles vimmelkantig, yr, varm efter nattens vaken pass. Man är ju van att sova hela nätter och inatt om man lyckades somna så sov man med ett öga öppet typ. Boken har mycket mysig läsning och hel del tips och goda recept. Och så vackra bilder. Fira med Maria, passar mig gillar också att fira allt möjligt!!!

”Vi firar allt som går att fira!” 
Maria Montazami är proffs på att sätta guldkant på tillvaron! Att alltid hitta något värt att fira har blivit hennes livsfilosofi. Hemma hos familjen Montazami firas stort som smått, och i hennes nya bok öppnar hon på nytt generöst upp sitt vackra hem i soliga Kalifornien. 
Här dukas det upp till fest vid årets alla högtider, svenska såväl som amerikanska, och hemma hos Maria blir till och med fredagsmyset något extra. Sagolika dukningar, fantasifullt pyssel och god mat hör till och förgyller både vardag och fest. Maria kryddar gärna med lite flärd så fort tillfälle ges – och även fyrfota familjemedlemmar får sin beskärda del av firandet.
Maria delar med sig av mängder av tips och idéer att inspireras av, liksom recepten till all den fräscha maten och de läckra desserterna. Välkommen att fira med Maria!

Lägg till bildtext
Gårdagens middag blev hemma gjord lchf pasta och köttfärssås. Inte dumt tyckte vi och Albin åt vanliga spagetti men smakade lite av vårat och tyckte det smaka pannkaka. Haha
Pastan är gjord av ägg, fiberhusk och färskost. Kul när man kan variera sig och testa nya saker i hopp om att man hittar några nya favoriter.

Nej nu ska jag passa på att hänga lite tvätt från natten och sätta igång nästa maskin.

måndag 26 augusti 2013

Fotovägg och vaniljstänger


Foton och minnen.
Köpte denna i Ullared. Får plats med 9 foton, har lagt i både gamla och nya foton. Och kommer att byta ut dom lite då och då. Den är placerad i hallen precis när man kommer in. Passade bäst där. Iaf just nu. 

Hemma fix av alla det slag denna vecka, gräsklippning, tvätt ja det samma vanliga alltid........och förbereda sig på att det är jobbdax på måndag........


Har beställt vaniljstänger från Vaniljimporten. 10 st för 98 kr. Det tyckte jag var billigt. Så nu ska det göras goda efterrätter med vanilj.

Ser mumsigt ut.

Vaniljmousse toppad med vaniljmarängerVaniljmousse:1 vaniljstång
2 äggulor
40 gram socker
2 gelatinblader
2 dl grädde

Dela vaniljestången på langden ,skrapa ur frön.
Lägg äggulorna, vaniljfrön och socker i en skål, vispa tills det blir en en luftig pösig smet.
Vispa grädden i en annan skål.
Lägg gelatinbladerna i kallt vatten, ta upp dem efter 5 minuter och låt smälta försiktigt på svag värme i en liten kastrull. Ska inte koka bara smälta.
Blanda äggsmeten och uppvispad grädden. Ta en 1/3 och rör i det smälta gelatinet. Blanda resten av smeten.
Häll vaniljmoussen i 2 stora glas eller 4 mindre glas. Ställ glaserna i kylskåpet.
Vaniljmarängstopping:1 vaniljstång
2 äggvitor
20 gram socker +100 gram socker
0,5 dl vatten
1 tsk sitronsaft

Vaniljmaränger görs som italiensk maränger: med varm sirap.

Börja med att vispa ihop äggvitor, 20 gram socker och frön från vaniljstång, så att det blir halvstel.
Värm upp 100 gram socker och 0,5 dl vatten tills det kokar och termometern visar 120 grader, eller tills sockret har tillagas i ca 2-3 minuter.
Häll den varma sirapen försiktig i marängsmeten samtidigt som du vispar.
Lägg i 1 tsk citronsaft. Vispa blandningen i ca 10 min, tills det är fluffig och har stelnat .
Ta fram glaserna med vaniljmousse ur kylskåpet och toppar dem med maränger.

söndag 25 augusti 2013

Våran helg



Förlovnings firande i fredags, som Johan hade planerat in i minsta detalj. Jag fick gå in garage vägen. Duscha och göra mig i ordning, sen väntade champagne, förrätt, varmrätt och efterrätt. Allt var supergott!! Sen avslutade vi kvällen med film, somnade som klubbade sälar. Min nya sköna/mysiga topp i vänster hörnet. Idag på förmiddagen blev det svampskogen och hittade rätt skapligt med kantareller. Och sista bilden är på grabben som nyss varit på bio för första gången. Filmen vi såg var Alfons Åberg "hokus pokus" och den var bra. Lagom lång film (1,13 tim) för en kille som inte vill sitta still för länge. Och han tyckte att den var så bra och tyckte nog att det var spännande att vara på bio. Nästa helg bjuder jag nog med Johan på bio och ser tredje "snabba cash" filmen.

Bra film för dom minsta.



Rabattkod till er


Jag lägger ut en hel del bilder på instagram och ofta beställer jag även vissa av dom bilderna som magneter från stickygram.com. Har dom på anslagtavlan och har även gett bort i present med. Mormor o farmor har fått en hel del. Så kyl & frysar pryder med magneter med bilder på oss. Mycket trevligare och personligare.
Så om det är nån som är sugen att beställa magneter med egna instagram bilder så får ni en rabattkod här. 2 dollars rabatt, tror dom kostar 14-15 dollar annars. Kan verkligen rekommendera dessa, har alltid blivit så nöjd!!! Koden är: FRIENDC3DD

Mycket bilder blir det.

torsdag 22 augusti 2013

Stugan i några dagar...



Vi åkte till stugan några dagar. Var inte så många där vid dom andra stugorna så det var skönt. Vilat, bastat, badat och bara haft det bra. Sen hade jag ett möte med en huggorm, 20 cm  ifrån mig och jag var barfota!! Så Green-Tregaro har en konkurent, hade nog kunnat hoppa 2,80!! Då är det den som lurat i buskarna varje gång man kommit på stigen ner till badet. Mysigt, NOT!!!Var där i 2 nätter, men skönt att komma hem igen. Imorgon ska jag ha efterlängtad date med bästa Annelie. Planera in nåt skoj som vi kan hitta på i höst. Alltid skoj och ha nåt inplanerat framöver.

1 årig förlovningsdag i onsdags och vi gjorde ju det vid sommarstugan förra sommaren, men firar lite imorgon fredag istället här hemma. Johan ska fixa allt, spännande vad han hittar på.....
Går snart in på sista semesterveckan. Få se om vi äntligen kan börja med sovrummet, har nu sagt det ända sen i våras.

måndag 19 augusti 2013

Dagens utflykt i bilder


Dagen i bilder från snösjön.
Har haft en jätte mysig eftermiddag på sjön idag, fiske, bad (Albin) fika, middag, svampplockning, motion (rott eka). Skulle nu sätta mig och slötitta på inspelningen av Idol men den bara avbryts hela tiden, vet inte vad det är för fel.
Känner att min lust till matlagning har kommit tillbaka, den har också varit på semester. Men nu börjar jag nyfiket kolla på recept och testsuget på nya rätter knackar på. Det gillas. Hoppas även att resten av familjen gillar det!! Dom är mina försökskaniner. Men ibland går det inte hem hos varken liten eller stor. Vet att ni aldrig svarar om jag frågar något, men gillar ni matlagning??? Testar ni mycket nytt?? Ska nog skaffa mig några nya kokböcker till samlingen och ska även ta och börja med veckomatsedeln snart. Förenklar vardagen iaf för mig som för det mesta både lagar maten och handlar den. Hur gör ni??


Ny vecka och super smarrig söndagsmiddag



Men vilken god middag det blev igår!! Blev repris på ratouillen och sen hade vi grillad lax till. Fetaostsås och sparris.

Vi hade 500 g laxfile, en ask ansjovis, 1/2 matsked fänkålsfrön som jag mortlade med lite havssalt och svartpeppar. Ta folie och lägg laxen på den, på med ansjovis och fänkålsfrön. Även ansjovis spad. Knyt sen folie så den blir som en båt och grilla. Vi grillade i 10 min, men hade 400 c i grillen, så man får känna sig fram. Finns väl inget värre än torr fisk. Den blev så saftig och god!!! Mums

Idag blir det en dag på sjön, annars bjuder veckan på våran ettåriga förlovningsdag, bvc besök för Albin. Resten får vi se vad det blir. Njuter iaf att ha 2 veckors semester kvar och det har varit så skönt att bara vara hemma nu. Börjar känna mig mer lugn och ostressad.

söndag 18 augusti 2013

Söndags fix



Vilken hit maten blev igår och alla på toppen humör. Kladdkakan god men ännu godare idag!! Men iaf maten igår var grönsaksröra/ ratatouille. Hade i zuccini, gullök, vitlök, paprika och tomat. I ett med allt utom tomater och fräsa en stund så att grönsakerna börjar mjukna och sen i med tomaten och låt puttra en stund. Sen hade jag i röran i en ugnsfastform och på med lite riven ost för gratinering, bara så att osten smälte. Yummie vad gott till grillat. Kommer garanterat göras fler gånger, passar nog även till tacos. Avslutade kvällen med filmen " den som söker" den var bra tills jag somnade, haha. Så jag ska se slutet en annan dag.

Idag har vi grejat med trädgårds fix, klippt häcken. Och även rensat bort kring muren. Så skönt att få bort det. Ikväll kör vi grillad lax med ansjovis och så blir det nog en Wallander film med (att somna till).

Efter sina föräldrars plötsliga död upptäcker Tuva att hon är adopterad och börjar tillsammans med sin dotter söka upp sina rötter – en känslomässig färd som leder tillbaka till den lilla staden där hon växte upp. Men vad är det egentligen invånarna så desperat försöker dölja…? Hoten växer sig starkare ju närmare  hon kommer sanningen.

lördag 17 augusti 2013

Baka Baka liten kaka



Blev så sugen på att baka, så jag slog till med lchf kladdkaka. Det får bli efterrätt ikväll. Tog och smakade en liten sked nyss så man inte får en "surprise" ikväll när man ska äta den. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt, som typ igår kväll. Då blev då allt fel mat,humöret, vädret......Nej nu ska jag ta tag i tvätthögen!!


2 ägg
0,5-1 dl stevia strö
3 msk kakao
1 kryddmått vaniljpulver
100 g smör
1 dl mandelmjöl 


  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Smält smöret i en kastrull
  • Vispa ägg och stevian tills det blir lite fluffigt
  • Blanda försiktigt ner resten av ingredienserna
  • Häll upp i lämplig form (jag använde fyra stycken små)
  • Grädda i cirka 15 minuter (den ska fortfarande vara ganska rinnig när du tar ut den/dem)
  • Låt formen/formerna svalna tills den/dem inte är varma längre
  • Ställ in i frysen eller i kylen och låt stelna helt

fredag 16 augusti 2013

Fredags fix!!



Vinkvällen i september hemma hos mig går i skaldjurens tecken, så jag beställde några kräftor av Johan och det har han fixat fram nu. Nu är dom även kokade, vill inte ha köpe kräftor. Så nu är vinkvällens och gatukräftskivans kräftor fixade. Även vinet till vinkvällen är fixat, så två saker att stryka från den listan. Sen blir det annat smått & gott med!!!

glass i stora lass efter lite "barnarbete"
Fredags rosorna är på plats, ska snart ut och skaffa lite oxfile hade jag tänkt. Blev så sugen på det. Få se om vi börjar kanske med nya sovrummet i helgen, vore kul att fixa det innan jobbet börjar.

sjukt god dricka
Vi dricker knappt nån dricka här hemma, men smakade på denna i Göteborg. Och den är såååå god!! Zingo Tropical. Så den står på kylning och slår nog till med en drink ikväll..........

torsdag 15 augusti 2013

Välkommen höst.......


Höstmys
Ute känns det som hösten har kommit, helt annan värme, svalare på kvällarna och lite mörkare. Men det gillar jag. Äntligen kan man börja mysa och göra mysiga kvällar. Tända lampor och ljus.Så jag välkomnar hösten. (Ärligt talat gillar jag inte när det är hett, klibbigt och svettigt.) Så snart kan man börja höstpiffa ordentligt!!!

Byggare Albin i farten
Och här har vi våran nakenfis, byggare bob verktygsbälte, gummistövlar och t-shirt var gårdagens outfit här på Lustikull. Morgonmys med Albin, Johan sover än då han ska med bror sin och fiska kräftor. Vi tar nog en sväng till svampskogen efter Johan vaknat. Få se om vi kan hitta lite kantareller. 

Minsta sakerna tar upp mest plats

tisdag 13 augusti 2013

Blommor,frukostmys och bakning



Köpte rosa/vinröda gladiolus i lördags och dom är så fina. För långa att ha på den traditionella hyllan i vardagsrummet så det fick bli i matsalen istället. Är säkert tantvarning på mig men jag blir glad av färska snittblommor!!


Frukostmys med Albin, Johan sover fortfarande. Inte sovit inatt. Opererade bort en skruv igår i benet och har haft allergi attacker inatt. Albins farmor & farfar har skaffat en tax på äldre dar (en bekant till dom blev sjuk och kunde ej ha hunden kvar) och den taxen var till oss två gånger igår, dock ändå bara utomhus. Vi får se när Johan slår upp sina blå.
Albins vara utan blöja går så bra, så nu är han blöjfri på dagen men inte riktigt än på natten. Är så glad att det funkar så bra. Så allt med  att bli fri från nappar och blöjor har ju gått "hej dundrande fint". Våran stora kille.
 Här hemma håller vi på och rensar lite här och där för tillfället, garderober,skåp, förråd. Blir väl nå sånt idag med och sen ska jag nog testa ett nytt recept på bröd, vi har inte ätit lchf på hela semestern och det både syns och känns, urk urk!!! Men nu kör vi igång igen med det och tar nya tag, vi mår bäst av det.

24 skivor (á 132 kcal, 4 gram protein, 2 gram kolhydrater, 12 gram fett)
4 dl mandelmjöl
4 dl pofiber
4 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
2 tsk salt
6 ägg
125 gram smör
5 dl fet yoghurt
IMG_1459
Ser gott ut!!
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda de torra ingredienserna. Vispa äggen pösiga (det tar en stund). Smält smöret. Vispa ner smör och yoghurt i äggen och rör till sist ner de blandade torra ingredienserna. Låt degen svälla i 10 minuter.
Smörj en form och klä med bakpapper, klicka ut degen. Pensla med mjölk och strö vallmofrön över. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter. (innertemp 90 grader). Känn efter med sticka att den är klar. Låt gärna brödet stå kvar på eftervärme en kvart.

lördag 10 augusti 2013

Glossybox "London Calling"


Bonusbox
Har även längtat hem till denna box som jag beställde extra för en månad sen. Hyllning till England och den ville jag ju inte missa. Fick sms  i Grängesberg att den fanns att hämta på Coop, jippiiie tänkte jag på väg ner till Göteborg!!!

Snyggt packad som alltid.
Denna box innehöll 8 st engelska produkter och en necessär. Dom sista tre veckorna som jag har semester hoppas jag hinna med att testa lite av produkterna på min skönhetshylla. Men jag tycker att dom här fyra veckorna har bara swishat förbi hur fort som helst. Känner mig inte alls utvilad,harmonisk eller lugn. Hoppas att det infinner sig snart........


1: Nails Inc topplack
2: Steamcream multikräm
3: Eyeko mascara
4: Nailgirls London nagellack
5: Mememe Cosmetics eyelinerpenna
6: Helene E Cosmetics läppstift
7: Batiste torrschampo
8: Mitchell & Peach handcreme

Tredje & Fjärde semester veckan




Början på tredje veckan höll vi på med med hemma fix, innertaket på baksidan med spottarna är färdigt. Och jag blev grymt nöjd, lagom med ljus när man vill sitta där ute och mysa på sena kvällen och nu i höst tänds väl lamporna lite tidigare. Dom tänds och släcks automatiskt efter ljuset ute. Och i fredags styrde min shoppingbil mot Göteborg, hett som bara den den dagen. Och i lördags var det dags för bröllops klockorna att ringa. Då Johans gamla sambo Niklas skulle gifta sig med sin Madeleine. Så fort jag som dom i kyrkan gåendes mot altaret så kom mina tårar (är så känslig nu förtiden) och då säger Johan "nästa gång är det vi" :)
Ett jätte fint bröllop med god mat, dryck och så mycket trevliga bröllopsgäster. Vi hade hur trevligt som helst.



Måndagen bjöd på ett besök till Borås djurpark, lagom stort för våra barn. Sen på tisdagen drog jag och Madde till Ullared. Blev dyrare än jag tänkt, haha. Träffade på både Ola-Conny och Morgan. Så hela dagen idag har gått till att plocka med tvätt och shoppingpåsarna. Puh!!!! Åt skaldjur av alla det slag efter shoppingen, är ju ett måste när man är på Bästkusten.


Torsdagen gick vi till Universeum med Albin och kikade i några timmar innan grabbarna skulle åka iväg och jaga viltsvin. Men dom lyckades varken skjuta nån eller inte ens se en gris. Sen blev vi och längta hem allihopa att vi åkte hem igår fredag. Hade tänkt att vara kvar ev till på söndag. Resan hem var både dryg och ljudlig då Albin gnällde och grinade efter sina kusiner Lina & Maja hela vägen från Göteborg, puh. Hade kunnat köra bilen i 300 km/tim om den hade gått så fort. Men borta bra men hemma bäst!!!