tisdag 27 augusti 2013

Sjuksuga här hemma



Älskade lille skrutt fick hög feber igår kväll och började även kräkas inatt. Han som aldrig har haft så hög feber och knappt varit mer än förkyld. Åh man blir så orolig. Nu har han inte kräkts sen i morse och hoppas det har gett sig, har fått råd och tips från vc. Nu ligger han och sover här i soffan.


Fick denna fina bok i brevlådan idag, så ska passa på att lägga mig också i soffan och kika i boken. Känner mig alldeles vimmelkantig, yr, varm efter nattens vaken pass. Man är ju van att sova hela nätter och inatt om man lyckades somna så sov man med ett öga öppet typ. Boken har mycket mysig läsning och hel del tips och goda recept. Och så vackra bilder. Fira med Maria, passar mig gillar också att fira allt möjligt!!!

”Vi firar allt som går att fira!” 
Maria Montazami är proffs på att sätta guldkant på tillvaron! Att alltid hitta något värt att fira har blivit hennes livsfilosofi. Hemma hos familjen Montazami firas stort som smått, och i hennes nya bok öppnar hon på nytt generöst upp sitt vackra hem i soliga Kalifornien. 
Här dukas det upp till fest vid årets alla högtider, svenska såväl som amerikanska, och hemma hos Maria blir till och med fredagsmyset något extra. Sagolika dukningar, fantasifullt pyssel och god mat hör till och förgyller både vardag och fest. Maria kryddar gärna med lite flärd så fort tillfälle ges – och även fyrfota familjemedlemmar får sin beskärda del av firandet.
Maria delar med sig av mängder av tips och idéer att inspireras av, liksom recepten till all den fräscha maten och de läckra desserterna. Välkommen att fira med Maria!

Lägg till bildtext
Gårdagens middag blev hemma gjord lchf pasta och köttfärssås. Inte dumt tyckte vi och Albin åt vanliga spagetti men smakade lite av vårat och tyckte det smaka pannkaka. Haha
Pastan är gjord av ägg, fiberhusk och färskost. Kul när man kan variera sig och testa nya saker i hopp om att man hittar några nya favoriter.

Nej nu ska jag passa på att hänga lite tvätt från natten och sätta igång nästa maskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar