lördag 31 augusti 2013

Whatever It Takes




Kostar 99 kr/ flaska
Whatever it takes är en välgörenhetsorganisation som i samarbete med berömda personer världen över säljer produkter där en del av överskottet går till olika välgörande ändamål. Bland det kändisar som beslutat att stötta Whatever it takes finns bland annat David Bowie, Coldplay och Penelope Cruz som alla har varit med om att skapat egendesignade viner av hög kvalitet för den goda smakens skull. Vitt vin = Penelope Cruz, rose vin = Coldplay, rött vin = David Bowie. I skrivandes stund hat stiftelsen Whatever it takes dragit ihop över 6 miljoner dollar.


Magic foot.
Har köpt fotmask från lets deal som ska vara så bra, ja vi får väl se om det gör underverk på våra fötter. Ska sitta med det ikväll, då det ska sitta på i 2 timmar.


Fredagsmys efter massagen och bion igår. Sen middag då bion slutade strax före 21. Men massagen var kanon som alltid, dom är så duktiga. Känns idag att man fick en ordentlig omgång igår. Ska snart fortsätta med spa här hemma för mig själv. Filmen vi såg var Snabba Cash- livet  deluxe och jag tyckte den var jätte bra. Och han som spelar Jorge är ju inte dum att titta på, haha.


Lite egentid då grabbarna for iväg på fiske-
Albin var så söt med sin lilla ryggsäck med mini stol på. Loppis fynd för några år sen. Precis som ny. Och nu är den perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar