söndag 18 augusti 2013

Söndags fix



Vilken hit maten blev igår och alla på toppen humör. Kladdkakan god men ännu godare idag!! Men iaf maten igår var grönsaksröra/ ratatouille. Hade i zuccini, gullök, vitlök, paprika och tomat. I ett med allt utom tomater och fräsa en stund så att grönsakerna börjar mjukna och sen i med tomaten och låt puttra en stund. Sen hade jag i röran i en ugnsfastform och på med lite riven ost för gratinering, bara så att osten smälte. Yummie vad gott till grillat. Kommer garanterat göras fler gånger, passar nog även till tacos. Avslutade kvällen med filmen " den som söker" den var bra tills jag somnade, haha. Så jag ska se slutet en annan dag.

Idag har vi grejat med trädgårds fix, klippt häcken. Och även rensat bort kring muren. Så skönt att få bort det. Ikväll kör vi grillad lax med ansjovis och så blir det nog en Wallander film med (att somna till).

Efter sina föräldrars plötsliga död upptäcker Tuva att hon är adopterad och börjar tillsammans med sin dotter söka upp sina rötter – en känslomässig färd som leder tillbaka till den lilla staden där hon växte upp. Men vad är det egentligen invånarna så desperat försöker dölja…? Hoten växer sig starkare ju närmare  hon kommer sanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar