lördag 10 augusti 2013

Tredje & Fjärde semester veckan




Början på tredje veckan höll vi på med med hemma fix, innertaket på baksidan med spottarna är färdigt. Och jag blev grymt nöjd, lagom med ljus när man vill sitta där ute och mysa på sena kvällen och nu i höst tänds väl lamporna lite tidigare. Dom tänds och släcks automatiskt efter ljuset ute. Och i fredags styrde min shoppingbil mot Göteborg, hett som bara den den dagen. Och i lördags var det dags för bröllops klockorna att ringa. Då Johans gamla sambo Niklas skulle gifta sig med sin Madeleine. Så fort jag som dom i kyrkan gåendes mot altaret så kom mina tårar (är så känslig nu förtiden) och då säger Johan "nästa gång är det vi" :)
Ett jätte fint bröllop med god mat, dryck och så mycket trevliga bröllopsgäster. Vi hade hur trevligt som helst.



Måndagen bjöd på ett besök till Borås djurpark, lagom stort för våra barn. Sen på tisdagen drog jag och Madde till Ullared. Blev dyrare än jag tänkt, haha. Träffade på både Ola-Conny och Morgan. Så hela dagen idag har gått till att plocka med tvätt och shoppingpåsarna. Puh!!!! Åt skaldjur av alla det slag efter shoppingen, är ju ett måste när man är på Bästkusten.


Torsdagen gick vi till Universeum med Albin och kikade i några timmar innan grabbarna skulle åka iväg och jaga viltsvin. Men dom lyckades varken skjuta nån eller inte ens se en gris. Sen blev vi och längta hem allihopa att vi åkte hem igår fredag. Hade tänkt att vara kvar ev till på söndag. Resan hem var både dryg och ljudlig då Albin gnällde och grinade efter sina kusiner Lina & Maja hela vägen från Göteborg, puh. Hade kunnat köra bilen i 300 km/tim om den hade gått så fort. Men borta bra men hemma bäst!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar