ca 20 st
.1,25 dl mandelmjöl + 0,25 dl kokosmjöl (Eller ta drygt 1,5 dl mandelmjöl)
0,5 msk fiberhusk
sötning motsvarande 50 gram socker (välj själv vilken typ av sötning du vill använda, går att utesluta också!)
50 gram smält smör
1 dl vispgrädde
1 krm vaniljessens eller vaniljpulver
1 tsk bakpulver
2 ägg
sötning motsvarande 50 gram socker (välj själv vilken typ av sötning du vill använda, går att utesluta också!)
50 gram smält smör
1 dl vispgrädde
1 krm vaniljessens eller vaniljpulver
1 tsk bakpulver
2 ägg
Vispa sötning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör och grädde i äggsmeten.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Häll smeten i en tårtstrut (vad katten heter det?? Ni vet en sådan man gardernan grädde på tårtor med?? Haha har tappat ordet!)
och fördela i pop-cake hålen (följ anvisningarna för maskinen) alternativt fyll en cakepop muffinsform och grädda i 175 grader tills de ser klara ut.
Ställ in de färdiga cake popsen i kylskåpet och gör sedan glasyren. Jag valde att smälta 100 gram choklad med 40 gram grädde, men man kan använda enbart smält choklad också. Efter 15 minuter, ta ut popsen och doppa pinnarna i glasyren och tryck sedan ner i popsen. Ställ in i frysen i ca 15 minuter innan popsen doppas i glasyren och strössel. Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Häll smeten i en tårtstrut (vad katten heter det?? Ni vet en sådan man gardernan grädde på tårtor med?? Haha har tappat ordet!)
och fördela i pop-cake hålen (följ anvisningarna för maskinen) alternativt fyll en cakepop muffinsform och grädda i 175 grader tills de ser klara ut.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar