torsdag 13 september 2012

En salig blandning på inlägget idag........

Kockarnas kamp
Älskar matprogram av alla möjliga slag, är ju mat glad med =)) Så jag hoppas att dom här 2 programmen blir kul att följa. Kockarnas kamp börjar ikväll. Bakar och äter bakverk gör jag väl inte så ofta, men ska nog kolla på det programmet ändå.

Hela Sverige bakar
Här hemma slog den minsta upp sina blå kl 06 som vanligt. Hade önskemål om att få sova till 07 men icke då!! Ögonen går i kors och kaffekopp nr 5 på gång. Tror vi ska slappa idag, förutom långpromenaden. Hela helgen ska jobbas, så då kan vi bara vara idag. På lördagkväll ska vi mysa med skumbad,pizza, godis och pingu för Albin och nån tjejfilm för mig.

Foto: NYHET! Vi är mycket stolta över att presentera vårt samarbete med METRO MODE där vi har tagit fram den lyxigaste GLOSSYBOXEN hittills – METRO MODE EDITION. Detta är den enda boxen där vi avslöjar de lyxiga varumärkena i förväg:  Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, OPI, Goldwell och Brazilian Peel. Dock blir produkterna fortfarande en överraskning!

Boxen kommer ut för försäljning den 20:e september och kommer kosta 239 kronor. Denna box har det absolut högsta värdet hittills och finns endast i en mycket begränsad upplaga! Redan nu kan du registrera din email-adress så du får ett mail så fort METRO MODE EDITION är ute för försäljning. http://lp.glossybox.se/metro/

Låter det spännande? <3

OBS! Denna box säljs som en engångsbox separat utöver den vanliga prenumerationen och skickas ut v 39.
Hoppas kunna norpa åt mig denna box.
Nå lyx ska man väl få unna sig och den här vill jag ha  fast jga inte ens vet innehållet =) Vad unnar ni er för lyx????

Jag äter ju soppa på luncherna nu för det mesta för att få bort semester kilona och kör med viktväktarnas grönsakssoppa. Men man skulle kanske variera sig lite och testa denna. (Även dagliga promenader står på agendan.) Fast jag bara gått i 3 dagar så känns det redan lättare på nå vis. Även mannen i huset har börjat med promenader till jobbet.

4-6 port (beroende på om den serveras som förrätt eller huvudrätt)
2 msk margarin
2 stora morötter
2 msk vetemjöl
1 liter vatten
2 fiskbuljongtärningar
400 g kräftost (mjukost)
1 burk kräftstjärtar
2 dl creme fraiche
cayennepeppar efter tycke och smak
dill
Grovriv morötterna och fräs dem tillsammans med margarinet och vetemjölet i en kastrull. Späd med vatten och tillsätt sedan buljongtärningarna och låt det puttra en stund. Ha i kräftosten, creme fraichen och dillen och sjud på svag värme ytterligare en stund. Smaka av med cayennepeppar. Kör soppan slät med stavmixer. Hacka kräftstjärtarna grovt och häll ner dem i soppan och låt allt bli varmt.
kraft
Soppor är ju grymt gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar