tisdag 19 mars 2013

Massage på burk



Vi brukar ge varandra massage lite då och då. Och jag gillar att testa nya oljor men har även testat en del massageljus. Man tänder dom ca 15 min innan massagen, skönt när oljan är lite varm. Skickade efter denna från Members. Doften heter scandinavian breeze och doftar fräscht och gott. Har nästan nackspärr idag så då blir det kanske lite massage ikväll.


Morgon pigga gossen Albin tyckte imorse att 05.20 var en bra tid att kicka igång dagen. Whoop Whoop!!!Härligt att utnyttja hela lediga dagen så tidigt som möjligt eller hur =) Så 140 koppar kaffe blir det nog under dagen.

Blev inte riktigt klar med veckomatsedeln igår så surfar runt en del med kaffekoppen i handen. Och hittade denna goda paj som nog får bli en av middagarna i veckan. 

kp1

Mexikansk kycklingpaj:
pajdeg:
3 dl vetemjöl
100 g smör
2 msk vatten
(det går minst lika bra med färdig smördeg, det har vi oftast i just denna!)
Fyllning:
5-8 feferoni, hackade
1/2 grillad kyckling
1 gul lök, hackad
ca 10 färska champinjoner, skivade
smör att steka i
150 g Philadelphiaost
1/2 burk Chunky Salsa
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225°C. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen. Förgrädda ca 10 min.
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Bryn kyckling, lök och champinjoner. Tillsätt salsa och Philadelphiaost och låt puttra i hop en stund. Hacka feferonin och strö ut i botten av pajskalet. Häll över kycklingblandningen och toppa med den rivna osten. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar