torsdag 14 mars 2013

Mysigt



Här är det då tvära kast mellan sovmorgnarna ena dagen får man sova till 08.00 och den andra till 05.30. Mysigt säger Albin och tänder sänglamporna som är som strålkastare. Inte alls MYSIGT!!! Men så får man typ tio pussar och man glömmer bort tidiga morgnar och starka lampor och snällt stiger upp.
Så är det nån som snarkar högt i Tegera Arena så är det bara jag........

Kallt ute och kallt inne, hm vi hade glömt att fylla på pellets behållaren så i morse var det bara nätta 16,5 grader inne, nice!! Så brasan brinner för fullt, där kan jag hålla med om att det är mysigt...... Så jag tror att vi håller oss till att mysa inne hela dagen faktiskt. Lyxar till med ett bubbelbad på fm och på sin höjd tvätta en maskin, sen är jag ikapp i tvättstugan. Puh körde 6 maskiner igår, nån som legat på latsidan minsann =))

Tänkte jag skulle testa att göra lchf pizza, nån som gjort det förr?? Har hört att denna ska vara godaste inom lchf. Nån som sett kokosmjöl i affärerna??

LCHF-PIZZA
1 långpanna

4 ägg
1 dl vispgrädde
0,75 dl kokosnötsmjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1,5 dl riven västerbottenost

Gör så här:
Vispa ihop ägg och vispgrädde i en skål. Blanda övriga ingredienser i en annan skål. Rör ihop allt ordentligt och låt smeten stå och svälla i ca 5 minuter. Kavla ut degen på en plåt, jag använder plastfolie över degen medans jag kavlar. Grädda botten i ca 15 minuter i 200 grader.

Höj ugnstemperaturen och lägg på valfri fyllning på pizzan och grädda ca 10 minuter i 250 grader tills osten smält.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar