tisdag 30 juli 2013

Andra semester veckan


Sjön Närsen vid Björbo
I torsdags åkte vi till sommarstugan och tog med mina föräldrar som inte har varit med dit förut. Så hela helgen har vi bara slappat, solat och badat. Hm ja jag och mamma for till Vansbro och Dala-Järna på fredagen för lite shopping. Butiken Lyko i Vansbro och Hjärtats rum i Dala-Järna. Ja kan ju säga att vi inte frös i Johans bil som inte har en fungerande ac i bilen. Mina föräldrar som annars badar bara utomlands har badat i helgen, dom tycker att det är så kallt vatten i Sverige.


Victoria Secret Body Mist ( simply breathless) blev det från Lyko. Och den doftar ljuvligt!! En potta, två ljuslyktor och två små ugnsformar med lock från Hjärtats rum. Sen igår var vi till Borlänge för att köpa en ny borrmaskin och då sprang jag på dessa bruna skor på Kupolen, så sköna. Ångrar att jag inte köpte ett par till. 70 % rabatt kostar ingenting typ,haha.


Har länge funderat på Fiskspa så vi slog till igår när vi ändå var i Borlänge. Men va det kittlades!! Hua men man vande sig efter ett tag. Det är små fiskar som naffsar bort döda hudceller, dom har inga tänder. Kul att prova på men kommer nog inte göra om det.

Glossybox Juli
Igår kom även Juli boxen från glossybox och denna gång innehöll den massa bra produkter.

1: Goldwell dualsenses color extra rich 60 sec treatment (hårkur)
2: Kevin Murphy fresh hair (torrschampo)
3: Beatybird fly high active gel (för fötter)
4: Nails inc brook street nail polish
5: Anatomicals you need a blooming shover gel

Ha det bra, här ska det fortsättas att jobba. Vi grejar med taken vid verandan och på uteplatsen på baksidan. Blir spottar i taket istället för lampor. Hej hopp!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar