tisdag 30 april 2013

Glossybox

Denna box är jag grymt nöjd med iaf första ögonblicket av innehållet. Temat är "spring clean your beaty".


1: Maria Nila hårmask (som doftar ljuvligt)
2: Tancan bronze self tanning spray
3: Vichy normaderm hyaluspot ( djuprengörande punktbehanling)
4: Etre Belle ansiktsmask
5: Balance me duschcreme
Och sen var det med glossymagasin. Så nu ska jag lägga mig och läsa om produkterna och även i lilla skönhetstidningen och lyssna på haglande utanför fönstret.

Förresten ska kan jag komma med lite filmtips på feelgod film som jag nyss kikat färdigt på. "Bröllop i Italien" en dansk film av Susanne Bier


Trevlig Valborg

Har mått knepigt sen 05 imorse och är super trött. Kan det vara något på g. Johan och Albin kräktes bara 1 gång var i söndags och sen mådde dom bra, jag har klarat mig än så länge men åker kanske dit snart. Vill verkligen inte!! Hoppas min glossybox kommer och piggar upp mig idag.
Idag fyller bästa vännen Annelie år, hipp hipp hurra!!! Får firas en annan dag.

Hoppas ni får en trevlig och mysig Valborg.


Albin mår då bra iaf. Men nå större valborgs firande blir det nog inte här hemma och jag fortsätter att må knepigt. Hade tänk att grilla och åka ev till Hagge och kika på brasa. 



Nya tavlan till mysrummet/ loungen, från Desenio



Min vy just nu, ligger och slappar i soffan .

fredag 26 april 2013

Heja Heja

Heja Heja
Igår tog jag mig en date med mig själv på stan och gick och lyssnade på Martina Haag. Ja själv var jag väl inte, vi var nästan 200 där och lyssnade. Men jag tycker hon är rätt rolig. Tänkte mig att få lite inspiration från henne med min träning. Får väl börja med babysteps som hon gjorde. Hennes senaste bok är en peppande löparbok. Hon var jätte bra att lyssna på och rolig. Hon fick en inbjudan till Ludvika statslopp,få se om hon kommer.

Dags för jobbhelg igen och denna helg är det även barnloppis i Smedjebacken. Så jag ska lämna in kläder/saker idag. Och hoppas man får något sålt imorgon. Så gå och köp!!!!!
När jag jobbar eftermiddag brukar jag aldrig laga mat till mer än mig själv, grabbarna brukar få klara sig själva på kvällen. Men idag slår jag på stort och fixar fiskgratäng som dom kan äta ikväll, Parmesanpanerad torsk med kräftsås.Har väl lite och göra med rosorna jag fick igår. Imorgon kör vi skaldjurskväll här hemma. Så snart ska jag och Albin ut på jakt efter blåmusslor. Hoppas ni får en fin helg......

4 portioner
400 g torskfilé
1 ägg
100 g riven parmesan
vitpeppar
salt
½ fiskbuljong
2 dl grädde
170 g kräftstjärtar
2 msk klippt dill
1 blomkålshuvud + 2 dl grädde
1 pressad vitlöksklyfta
ca 100 g champinjoner
½ tsk dragon
Tina fisken, sätt på ugnen, grill 200 g. Smöra en ugnsform, skiva champinjoner.
Dela fisken i 4 delar. Vispa upp ägg och riv parmesan.
Peppra äggblandningen lite med vitpappar.
Panera fisken i ägg + parmesan och lägg i formen. Pressa i vitlöken, dragon, smulad buljongtärning, skivade champinjoner och kräftstjärtar utan lake. Häll grädden vid sidan av fisken** och låt formen stå i ugnen 20-25 minuter. Strö över dill.

torsdag 25 april 2013

Inte äta och äta

Ja inte behövde jag vara orolig länge heller med denna matvägran som Albin hade före och efter påsk. Den hade med hans förkylning att göra. Nu för tiden ätbar han som en häst, haha. Ja det beror lite på vad det är för mat. Vissa maträtter äter hur mycket som helst och vissa går hem mindre bra. Eller så beror det kockens misstag kanske. Ja det är iaf skönt att han äter.

Igår bokade jag cirkusbiljetter åt mig och Albin, gillar inte cirkus överhuvudtaget. Men Albin kommer nog gilla det. Passar på när man är ledig och kan gå.
Idag får vi se vad dagen bjuder på, soligt väder iaf. Kanske tar en cykeltur till lekparken på stan....


onsdag 24 april 2013

God kyckling och annat smått och gott!!!

Gjorde en super god kycklingrätt igår som gick hem hos oss vuxna iaf. Sesampanerad kycklingfilé med parmesansmör och haricovert. Saftigt o gott!! Recept 56 kilo, det finns jätte mycket gott i den boken. Kan varmt rekommendera den.

Fick även bli dagens lunch. Fast med sallad idag.



Leverans från Campadre kom idag, tunikan från Ada Gatti. Älskar rosa/cerise så denna passar mig. 



Leverans från Creative Lounge kom idag, blir spännande och testa. Kanske till nästa veckas vinkväll med granntjejerna.

Är det nån som beställt från utlandet och paketet kommit bort?? Nån som vet hur man går till väga då?? Har ej något kollinr så det kan inte spåras på det sättet. Tips någon vänlig??? Det varma sköna vädret verkar också ha kommit på villovägar........


lördag 20 april 2013

Kvälsshopping

Tidig morgon här. Albin kom in till mig kl 06.10 och talade om att mamma sovit färdigt!!! Haha Tur man inte behöver nån väckarklocka och att man inte behöver fundera på hur länge man ska sova. Va bra att du sovit i sängen hela natten och att du inte hostat nå alls i natt sa jag till Albin och han svarade tillbaka inte rapat heller,haha han är allt rolig.

Lite kvällsshopping blev det här i soffan igår, har trånat efter dessa nagellack i månader och nu slog jag till på 2 st när det var 50% på creativelounge.se
På denna är det pärlor man strör på efter nageln är målad.
Spännande!! Så nu måste jag fila naglarna och göra lite förarbete, så kanske jag kan få lite längd på dom. Och så har jag frågat min personliga sminkör om hon kan hjälpa mig och göra dessa naglar.Den med pärlor får det nog bli på stora mello finalen.
Det är nå slags krossad sammet som man strör på efter man målat nageln.
Skönt att vi fick städat igår, så det ser skapligt ut när vi får gäster ikväll. Strålande sol och vi får hoppas att det är så i Säfsen med. Kaffe ska kokas, bilen ska packas och sen drar vi.

fredag 19 april 2013

Grymt god shrimp saganaki



Andra gången jag gjorde shrimp saganaki och ett annat recept denna gång. Och den blev så good denna gång. Hade kunnat äta upp allt själv, men sparade hälften till söndag lunch. Och denna gång gjorde jag med saganaki och inte med fetaost.
Helgens tema verkar vara räkor här hemma, vi har ju några kilo att äta........


Lite av ingredienserna.
Sugen att testa; här kommer receptet:
2 portioner
Sätt ugnen på 200 grader
4oo g räkor med skal
2 tomater
1 vitlöksklyfta
1/2 gullök
1/2 msk soya
1/2 fiskbuljongtärning
1 dl krossade tomater (hade muttis finkrossade super god)
1/2 dl vitt vin
100 g saganaki
en handfull hackad färsk persilja
1 tsk oregano torkad
2 krm chili flakes
 olja att steka i




Skålla tomaterna och skala och hacka dom.
Hetta upp oljan och stek gullök tills den mjuknat, tillsätt sedan hackad vitlök och chili flakes och fräs några sekunder.
Tillsätt sedan tomat, krossade tomater, oregano, vitt vin, buljongtärning, soya och lät puttra några minuter.
Dra stekpannan bort från värmen och blanda i persiljan.
Häll över allt i en ugnssäker form, lägg i räkorna och toppa med saganakin.
Gratinera i ca 15 min.
Servera med lite gott bröd eller grekisk sallad. Mums vill jag lova!! Ändrade orginal receptet, men så här gjorde jag.
Albin ville dock inte smaka, men han hade beställt pizza ikväll.


Tänk att efter vilan blev man godaste killen i världen, så efter kl 12 idag var allt gnäll borta och vi har haft en mysig em och kväll med film och bubbelbad. En del godis också. Lite feber ikväll igen. Men annars inga som helst fel. Så imorgon drar vi iväg på en liten utflykt till Säfsen. 

Samlar "uscados" minsann.........




Natten gick kanon, Abi sov hela natten utan hosta och kom in till mig kl 07. Sovmorgon med andra ord, yeah bra start på fredagen. Trodde jag, det har gnällts sedan vi gick upp,gah!!! Är det något jag har svårt för så är det gnäll och grin. Puh Puh
Så Johan denna helg kostar många många "uscados" 
Men vi får vara glada att ingen feber idag, än iaf och hoppas att dagen fortsätter så. Men jag börjar känna mig lite dassig, usch. Vill inte!!!

Och vädret piggar inte heller upp idag. Filmen igår var då inte alls bra, stängde av efter 30 min. Om det är nån som har bra filmtips så hojta till. Ingen action eller thriller tips. Antingen komedi eller romantiska tjejfilmer. 


torsdag 18 april 2013

Sjukstuga och kvällens lyxmiddag




Haha lyxigt värre eller hur?? Såg inte nå trevligt ut, så därför gömde jag parmesanrakorna under tillbehören.
Men dom smakade skapligt iaf. 
Parmesanraka:
4 st
1 ägg
125g keso
3/4 msk fiberhusk
1/2 gullök
1 dl parmesanost
salt & peppar
Mixa ägg, keso och fiberhusk och blanda sedan i lök och parmesan. Forma till 4 plättar och stek någon minut på varje sida. Klart!! Sedan tillbehör som man vill ha, jag hade rödlök,stenbitsrom,räkor.
Albin åt pannkakor, mums


Lillkillen mår inte bra alls, hostar som sjutton och har feber. Han var hos min mamma och pappa på fm, men fick åka och hämta honom vid lunch då han ville hellre vara med sin mamma. Stackars plutt. Hade kräkts en vända och fått ur sig massa slem. Hopas det blir lite bättre av hostmedicinen, får sova med ett öga öppet inatt. 



Inte roligt när dom små är sjuka. Så dagen har innehållit mycket filmtittande.
Och nu har jag tänkt att se en tjejfilm, somnar väl till förtexten,haha.

 /
Save the date, nån som sett denna?? Kommer med betyg imorgon.



Ett tag var det full fart på honom och febern var nere på 38,3 men sedan sade det bara pang igen. Somnade och vaknade med 39,3.

Blir natten lugn så har jag tänkt att laga shrimp saganaki imorgon till middag och Albin får köpe pizza. Blir natten dryg och jobbig blir det nog pizza för mig med. Sen på lördag kommer Louise och Casper hit och äter räkfrossa med oss. Och räkorna vi beställde med grannen var så goooda, mums. Havskräftorna har vi inte hunnit smaka på ännu.

onsdag 17 april 2013

Krämpornas familj....





Lyxar till vardagen idag med papegojtulpaner. Tycker dom är så fina. Var så billiga på mm idag 29kr så jag slår nog till med en bukett på fredag med!!

Johan håller på och packar inför Säfsen och haltar runt. Ja är det inte halsfluss så spökar nå annat. Han bröt foten för några år sen och nu har han fått rejält ont. Skulle ha varit till röntgen nu på fredag men är ju bortrest då. Så här tråkig har han då aldrig varit, andra veckan nu han går runt och klagar och åmar sig. Jag är istället att jag håller käft och tiger och tycker synd om mig inombords....




Sen är det lillkillen som börjar hosta och snora, toppen!! Och frågar man han hur han mår så säger: abi mår inte nå bra alls, hm grabben snappar upp allt man säger nu för tiden.
Pappa mår inte nå bra alls tala jag om för Albin förra veckan, haha!!

Ja när jag ändå är i farten med allt klagande så har jag nog lite ont i hälen!!!

tisdag 16 april 2013

Min prins





Sötaste prinsen som ska få pryda min fina trädgård, haha!! Biltema hade fått så söta betongfigurer, det fanns sniglar,grodor, ekorre, frukter och så ett fågelbad som jag ska köpa nästa gång.

Idag blir det nog en sväng på stan och kika efter fodrade regnset till Albin, har sökt på Facebook men ingen har nappat. Tänkte jag skulle ha begagnat denna gång, dom är rätt dyra tycker jag. Vi får se om vi hittar något.

Ha en fridfull dag.......

måndag 15 april 2013

Eldkvarn och galgar....



Ja vissa tror nog att jag blivit knäpp, som går alldeles bananas på Biltema efter galgar. Men då får ni tro det, det bjuder jag på. Men har man bara en garderob som är 1 meter bred och om man byter ut alla fula plastgalgar i alla möjliga storlekar och färger mot fina platta sammetsgalgar i svart och rosa och garderoben blir mer rymlig så byter man ut dom. Och jag blev så nöjd. Och så blev det snyggt med tycker jag och kläderna sitter på plats, halkar inte av!!!! Bara det är toppen. 
Hittade även fler saker som jag blev förtjust i. Så börjar nog gilla Biltema mer och mer =)


Söndag morgon i svartvitt. Solen letar sig fram mellan träden. Skulle vilja ha den i fototapet. Undrar om det är dyrt =)


Och sen har vi varit på Eldkvarn, så braaaaaa!!!! Dom spelade i nästan 2 timmar. Mycket bra låtar, så nu måste jag skaffa deras skiva. Plura var precis så avslappnad och trevlig som i tv. Snöt sig med basistens handuk, haha. Det ingår i biljettpriset och det bjuder jag på tala han om. Härligt!!!


Bästa platserna, första parkett!! Synd att det var sånt vinterväder när vi klev ut efter 2 timmar. Tur vi hade nära hem och slapp åka långt.





Hörs säkert imorgon. 

söndag 14 april 2013

Testar paddan......

Har nu köpt mig en iPad, då min dator är från sjuttonhundra frusit fast. Eller ja iaf 10 år gammal, men den lever sitt eget liv ibland. Och jag tänkte att en iPad kanske räcker för mig som bara surfar,bloggar,betalar räkningar och så. Jag testar iaf. Så nu ska bara alla foton sparas och ändra några saker så kan jag kasta ut datorn bokstavligt genom fönstret. Foton har jag tagit med ipaden.



fredag 12 april 2013

Moules Marineres

Har precis tittat på nyhetsmorgon och blev så sugen på detta. Smakade av Johan när vi var på Lokes Kök och tyckte det smakade gott. Så nu ska det göras här hemma, bara herr Eriksson blir frisk och vill äta......


Antal portioner: 4
Färdigt på: ca 30 minuter
Ingredienser
2 nät färska blåmusslor 0,5 röd chili 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 stora morötter ca 2 msk olivolja 4,5 dl vitt vin 4,5 dl grädde 0,5 kruka timjan salt och svartpeppar Förslag på tillbehörpommes frites gott bröd aioli, köp själv eller gör egen 

Gör så här

1. Lägg blåmusslorna i en stor bunke och skölj dem noga under rinnande kallt vatten i ca 5 minuter.
2. Skrapa därefter bort det "skägg" som ibland sitter längs med kanterna, det går enklast med en vass skalkniv. Ta bort musslor som är trasiga.
3. Finhacka chili, lök och vitlök. Tärna moroten fint.
4. Hetta upp en vid kastrull med olivolja och fräs chili, lök och vitlök tills de mjuknat.
5. Tillsätt morötterna efter en liten stund och bryn tills moroten börjar mjukna. Höj värmen till maxvärme och lägg ner musslorna. 
6. Låt allt fräsa ordentligt ett par minuter, lägg på ett lock men rör runt då och då under tiden.
7. Slå på vin, grädde och avrepade timjanblad och låt koka under lock i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. 
8. Servera dina moules marinères med exempelvis ett gott bröd, pommes frites och aioli. Tänk på att ta bort eventuella musslor som inte öppnat sig under kokningen.


Helgtips och nå gott vittvin eller rosevin till.

torsdag 11 april 2013

Dinner for one.....



Tur Albin är så kvällspigg nu för tiden, haha. Johan gick och la sig halv sju tror jag. Så Albin håller mig sällskap ikväll. Kycklingpaj, sallad och jag lyxar till det med ett glas rose eller två!! Min helg nu. 
Johan fick penicillin idag, åkt på halsfluss. Så imorgon blir det åka på konsert och raka vägen hem igen. Inte roligare än så.Tur att det bara är till Grängesberg.

Utvecklingssamtalet gick på 20 minuter, allt bra. Albin är snäll, omtänksam, pratglad, alltid glad, tar initiativ, full av humor. Alltså bara hemma som han inte gör som vi säger, haha.....



Kvällens film, Bilar 2 så klart!!! Hur många ggr har vi sett den????? Jaja har iaf nån att prata med!!
Nästa helg ser väl lika ut för mig och Albin då Johan är i Säfsen. Lika bra vi vänjer oss.

Tänker göra hemma gjord musli nån dag. Har aldrig tyckt om varken köpe flingor eller musli. Men det här tycker jag ser och låter riktigt gott ut.


IMG_2307
2 dl hackad mandel
2 dl hackade hasselnötter
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 dl kokosflingor
1/3 dl hela linfrön
1 tsk ekologisk vaniljpulver
1 msk kakao
3 msk kokosfett (låt det smälta till flytande konsistens)jag kör nog med en neutral olja
1 msk ekologisk kallrörd honung (kan uteslutas)
Blanda ihop allt och fördela på plåt. Rosta allt på 150 grader i ca 20-30 minuter (beroende på ugn, se till så det inte blir för bränt!) Rör några gånger under tiden. Förvara i tät burk!


onsdag 10 april 2013

Sjukstuga och lite helg shopping



Ny ljuslykta från Ikea, så fint sken på kvällen och så har jag matchande blomkrukor sen förut. # vändor till Ikea blev det i helgen, har nog fått min dos av Ikea för ett tag framåt nu. Har haft en trevlig helg med Malin som innehöll bowling, god mat, god dryck och shopping. Och bara vara ingen stress. Så skönt, men saknade grabbarna. Gick bra att köra så mycket bil själv och inte åkte jag fel heller. Tror Johan var mer nervös, hann bara till Örebro så ringde han,haha. 
Lite annan shopping blev det också som, kuddfodral, sportbh, träningstights (långa) och lite smått och gott till Albin.



Hade med mig en vän tavla till  fina Malin. Passade bra på byrån tillsammans med änglarna. 



Så här ser det ut här hemma just nu, japp Johan hemma och sjuk. Feber, ont i halsen, ont i öron och ont i hela kroppen. Toppen vi som har Eldkvarn bokat på fredag, han får väl proppa i sig värktabletter isf. Hoppas vi andra klarar oss, men nu har vi sovit ihop alla 3 sen söndagen så tvivlar att jag och Albin kommer undan.

Snart åker jag och Albin till mormor och morfar och hälsar på , finlandsbesök. Mammas kusin hälsar på. Så får Johan vila lite för sig själv. 

torsdag 4 april 2013

Hur ska jag kunna.....



Hur ska jag kunna vara borta från Albin igen?? Ja jag har haft ångest två veckor tror jag, men Johan proppsar på att jag ska åka!! Och absolut aldrig ha ångest/skuldkänslor över att vi gör något själva, men så fort jag ska göra något själv så får jag dåligt samvete. Nu är det inte ofta jag gör något i för sig. Men nu är väskan packad och jag har städat hela huset så grabbarna har fint i helgen. Skuldkänslan dämpades rejält av städningen....... Så imorgon efter frukost,träning och dusch så drar jag neröver i landet.
Synd bara att min medresenär Annelie som jag bjudit med inte kunde följa med denna gång. 
Ja om 2 veckor är det Johans tur med egentid, då han ska till Säfsen med ATV Ludvika.

Chilifisk:
6 portioner
6 torskfiléer eller 2 paket torsk
5 dl creme fraiche
2 dl grädde
1,5 msk Renée Voltire lantbuljong (chili, citrongräs) alternativt 1,5 fiskbuljongtärning (men då blir det inte samma smak)
2 dl lagrad riven ost
Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Koka upp creme fraîche/grädde och rör ner buljongen. Häll över fisken och toppa med ost. Finhacka röd paprika och fördela som en tjock sträng över osten.
In i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.

IMG_2195
Chilifisk
Längesen jag hade med nåt matrecept. Hittade buljongen på hälsokost och den ska tydligen vara extra god, så denna blir en av nästa veckas middagar.

onsdag 3 april 2013

Brödbak

Igår bakade jag lite bröd. Det blev fröknäcke och solrosbröd, inte alls dumt!! Och framför allt hur enkelt som helst. Och Albin var med också så det var frön över hela köket,haha.
Idag ska vi ut och kika på tapeter, Johan har tydligen räknat fel på sovrummet och istället för att det skulle bli sååå billigt med panelskiva så blir det såååå dyrt med panelskiva. Grrrr  Få se om vi hittar nåt fint.
Annars vet jag inte vad vi hittar på idag.



1 dl Solroskärnor
1 dl Sesamfrön
½ dl hela Linfrön
2 msk Pofiber
1 msk Fiberhusk
½ dl deodoriserat kokosfett (jag tog rapsolja)
2½ dl kokande Vatten
1 tsk Havssalt
Lägg bakpapper på en plåt.
Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Smält kokosfett i en kastrull, tillsätt vatten och koka upp.
Häll därefter vätskan över fröblandningen, rör om ordentligt.
Häll omedelbart upp på en plåt med bakplåtspapper, sprid ut till en tunn kaka med slickepott.
Grädda på 150° i ca 45.




0,5 dl sesamfrön
1 dl rostade solroskärnor
1/2 dl kruskakli (hade inget hemma men tog pumpafrön istället)
2 msk linfrön
1 dl riven lagrad ost
4 ägg
2 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200 grader. Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i en mixer eller blender. Vispa äggen riktigt pösiga och blanda under tiden övriga ingredienser. Blanda sedan ner fröer och osten i äggen och låt stå en stund. Häll i liten bakpappersklädd form och toppa med solroskärnor. Grädda i ca 20 minuter.





tisdag 2 april 2013

Vårnytt



Morgonpigga busen!! Kl 05.30 kom han in till mig,mysigt =)
Jag och Albin har varit och handlat lite, kylskåpet har varit tomt sen i torsdags när dom åkte. Slut att allt svullande nu, har ätit kolhydrater,socker, mjöl sen i onsdagskväll och mår inte alls bra!!! Har aldrig känt av det så mycket som denna gång. Mår verkligen uselt. Så nya tag nu. 

Så härliga dagar vi har nu men fortfarande svin kallt på nätterna. Piggar upp mig med idag med vår/sommarfin tunika/klänning i rosa (som jag älskar) Tyckte den var så söööt. Från Campadre såklart och märket heter Ada Gatti.


Dax för löpbandet och ett avsnitt av greys. Kram

måndag 1 april 2013

Äntligen är hemmet fyllt av killar.....



Äntligen är killarna hemma och vi har haft mysfrukost ihop. Var ju till stugan efter jobbet i lördags men dom timmarna gick alldeles för fort. Och tidigt igår morse var det dags att styra Hondan mot jobbet igen. Fick iaf en puss av Albin innan jag for. Och körningen på isen gick bra till slut. Ringde Johan när jag kom på grusvägen för jag tänkte att han kunde komma hämta mig med hjulingen men givetvis svarade han inte!!! Trodde han gjorde det med avsikt för jag skulle köra själv, men han hade haft mobilen i bilen.Så efter några djupa andetag var det bara att köra ner på isen, hyperventilera hela vägen fram till stugan. Haha men jag överlevde och på vägen tillbaka på morgonen vågade jag även gasa på lite mera. Har faktiskt ångest för att isen ska braka, så jag är stolt över mig själv!!!



En liten kille kom springandes och ville kramas när jag kom fram. Även stora killen ville ha en puss. Nyttigt att vara från varann. Så om allt ser bra ut i veckan så åker jag ner till Malin i Trollhättan och vi får sakna varann igen. Påskäggen blev uppskattade av båda killarna, Albin fick 2 pyjamas, choklad, bok, tofflor i sitt och Johan fick ( jag sotat pannan, fyllt på pellets, burit in ved, kört grejer till återvinning och hårdtvål) Svärmor fick en flaska mousserande rosevin. Alla nöjda och glada.



Måste säga att denna helg har varit grymt lång och den är ju inte slut än, ett skift kvar att jobba!! Men vi ska nog ner på isen en stund innan lunch och jobb. 
Hoppas ni haft en bra påsk!! Kram