torsdag 29 november 2012

Lite kloka ord.....

Så Sant!!! Hittade på en annan blogg.
Återkommer när tid och ork finnes..........

onsdag 28 november 2012

Glossybox November



Pyntat med glossybox snöret. Ljusen ska bytas ut till advent!!
Måste handla mer ljus,värmeljus, blockljus, kronljus you name it!!! Skåpet tomt, bara redan eldade stumpar kvar. Tur det blir Ikea på söndag.

Glossy magasin var det med denna gång.
Var och julhandlade med en vårdtagare idag och innan vi for mot Smedjebacken igen, smet jag hem och kollade posten. Och den hade kommit!!! Så julafton idag och glad blev jag att det inte var nån mascara med. För det har det varit nästan varje gång och jag använder inte det dagligen. Så nu ska vi se vad denna innehöll:



1: Kevin Murphy Schampo 40 ml och balsam 40 ml 
2: Vichy dagcreme 15 ml
3:ModelCo lip duo läppstift & läppglans
4: The body shop Chocomania body butter 50 ml
5: Glossybox blusher 2,5g

Dom var provprodukter nästan allt utom läpp och blusher. Då får man möjlighet att testa nya eller gamla produkter. För många gånger kanske man inte går och köper något man aldrig testat förut. Nu kan man även ge Glossybox i julklapp till någon man tycker om.

tisdag 27 november 2012

Börja planera 2013


Snöbus
Tog en liten sväng ute men det var då inte alls mysigt. Blött och slaskigt. Albin trivdes. Men lite frisk luft fick vi iaf. Och så fick fåglarna påfyllning i fröautomaterna. Funderar på om vi ska pynta färdigt första advent idag istället än lördag.


Dagens "krya på dig" bild till mormor.
Busfröet på väg till affären för storhandling. Han ser väl framemot bananen på coop som han brukar äta medan jag irrar omkring där inne. Och idag tog han hela 2 st, mycket handling!! hihi.... Veckans matsedel även gjord. Och idag bjuder jag på "Lax i kräftsås" Sååå gott!! Annars bjuder veckan på falukorv,pannkaka,tacopaj,julbord.


Årets beställning från jultidningar.
Nu kan vi börja planera för nästa år. Ledighet och jobb ska skrivas i så vi har lite ordning. Blir en del ledigt för oss alla tre. Skönt och ev en liten tripp till stugan om vädret är bra. Är längesen nu och det vore skönt att åka dit och slappa bara. Så snö och lite minusgrader hoppas vi på i mellandagarna.

söndag 25 november 2012

Smygstart av advent.....


Smygstartat på Albins rum.
Tog fram adventsstjärnan redan i onsdags så Albin har lite mysbelysning på sitt rum. Fint med en stjärna så det blir nog fler stjärnor här hemma. Passar så bra med hans stjärntapet med. Resten av advents pyntet kommer upp nästa lördag om jag orkar efter fredagens utgång. Grabbfritt här hemma när jag kom från jobbet, dom har tagit en dagstur till stugan. Hälsar på farmor & farfar. Så jag tror jag ska ta mig ett bad med hårmask och ansiktsmask. Skönt med tanke på så tidig uppgång i morse,hade ställt väckningen på kl 07 men Albin tyckte att kl 06 hade vi sovit färdigt!!! Det klart för han hade redan knoppan in vid 18.50!!!! Han som varit uppe till både 20 & 21 vissa kvällar i veckan. Hårmasken från DermOrganic var fantastiskt!!! Och hinner jag med mer så blir det veckans avsnitt av Greys Anatomy. Men dom är säkert snart hemma.
Gårdagens höjdpunkt bjöd defenitivt Uggla på!! Vilken goding och jag tycker att det var hans bästa tolkning hittills.


Fick uppdatering från stugan...
Nej nu är brasan tänd och jag måste sätta fart om jag ska hinna nåt innan grabbarna är hemma, puss & kram......

lördag 24 november 2012

C Stockholm

Bara 1 månad kvar till julafton, är ni stressade?? Jag är rätt lugn faktiskt, allt snart klart. Haft mysfrukost och fick även sovmorgon, Johan tog Albin. Fast jag sa igår att jag har haft sovmorgon flera mornar och skulle gå upp så Johan fick sovmorgon,jaja. Får ge tillbaka nån annan gång. Fick även massage igår kväll. Så skönt!!

Älskad son från C Stockholm
Fick ett halsband från Kreativ Insikt av Johan när jag fyllde 36 år och hade Albin i magen. Den heter " kärlek & drömmar, i smycket finns en lapp där man skriver in sin dröm och förvarar den i en liten kapsel,som vi limmade igen. Jag skrev in en dröm och en förhoppning. Just nu på members.com har dom berlocker med olika budskap. Klickade hem älskad son nu på morgonen. Skall hängas på det smycket. Hör liksom ihop med det jag skrev på lappen. 

Ska nu försöka göra ett klädbyte från pyjamas till något annat. Om jag hittar något i garderoben då allt verkar ligga i tvättkorgen, suck!!!

torsdag 22 november 2012

Desenio




Förlåt för dåliga bilder, men jag har hittat så snygga tavlor och kuddfodral på en sida som heter http://desenio.se/

Blev tipsad om det på Hannah Graaf blogg. Skulle vilja ha en massa kuddar och tavlor därifrån. Kuddar kommer att handlas till vårat nya sovrum ( när nu det blir klart) som för hoppningsvis sker iaf till nästa sommar. Eftersom det blir vitt så måste det in färgklickar på alla sätt och vis. Så sick sack kuddar vill jag ha. På Ikea har dom billiga innerkuddar så det ska handlas nästa helg,håller även på att göra en myskuddshörna till Albins rum. Slipper han ha våra myskuddar på sitt rum. Snyggt snyggt snyggt!!!!
Förresten måste jag ta och kolla genom julklapps högen idag, kommer paket från alla möjliga ställen och snurrig som jag är vet jag inte om dom är till mig själv eller julklapp till nån vän =)) hehe

Knäckig efterrätt till jul

Tänk att allt blir mycket trevligare när man slipper öppna sina gröna ögon 06.30. Fick sovmorgon idag ända till 07.50 och Albin vakande inte en enda gång inatt!!! Så skönt =)) Tack mammas gull, synd bara att han var genomblöt i pink och hela sängen blöt med. Stackars Albin var så kall och blöt. Så vi missade hans älsklings program Tinga Tinga Sagor.
Idag ska vi städa av lite, tvätta massa tvätt, bära in ved. Sen ikväll ska jag på Dag & Natt smyckesparty hos grannen Bitte. Det ska bli jätte kul. Kanske hittar nå fint till mig eller nån annan. Sen har jag lovat Johan fotmassage ikväll, som varit så duktig och gått till jobbet denna vecka.

Julkollektion
Det bakas en hel del till jul och jag hittade denna smaskiga bakverk igår hos min favorit bloggare Matplatsen och tänkte nästan göra den till julafton, vart vi nu firar den. Är inte bestämt ännu vart vi ska vara, blir inte här hemma iaf. Kände att det blev för mycket förra året med jobb och all mat och fix. Och det är lika i år, jobbar helgen innan julafton. Men är iaf ledig julafton i år, tur man har en del fp dagar kvar.



8-10 bitar
Chokladsmet:
50 g Smör
1 ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 msk kakao
1 dl vetemjöl
½ dl sirap
Knäcksmet:
100 g Smör
1 dl strösocker
½ dl sirap
½ dl vispgrädde
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Till servering:
vispgrädde eller vaniljglass
Sätt på ugnen på 175. Smält smöret som ska användas till chokladsmeten i en kastrull. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda ner övriga ingredienserna till chokladsmeten. Häll smeten i formen.
Smält smöret till knäcksmeten i en kastrull och rör ner övriga ingredienser. Bred knäcksmeten ovanpå chokladsmeten. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 min. Låt svalna. Servera vispad grädde eller vaniljglass till.

onsdag 21 november 2012

Julgodis

Recept: Julchokladtryffel med pepparkakskross
Julchokladtryffel med pepparkakskross
http://www.ica.se/recept/julchokladtryffel-med-pepparkakskross-715661/
Brukar alltid göra en variant julgodis, men i år tror jag minsann att jag gör 3 olika varianter. Så i år blir det dom här från tidningen Buffe. Brukar även ge bort julgodis. Blev så mycket att skriva så jag länkar till godiset istället om nån är intresserad och inte har tidningen Buffe.

Recept: Snöbollar
Snöboll
http://www.ica.se/recept/snobollar-715680/
Älskar vitchoklad, så jag hoppas att dessa blir goda. Kanske blir att ha lite julgodis på Albins kalas med. Vi får se. Hade beställt ett tårtfat från Members men det var restnoterat, så jag kanske inte får det alls. Synd isf!!

Recept: Rocky road
Rocky road
http://www.ica.se/recept/rocky-road-714704/
Ska försöka skriva ihop en handelslista, för nu skriker kylskåpet efter matvaror. Allt är slut. Sen fixa biljetter till nästa fredag. Även fixa lista till nästa helgs shopping. Så vi får med allt. Men alltid missar man väl något. Hörs kanske senare,kram......

tisdag 20 november 2012

Rena Rama Julafton Idag


örtkruka, massageolja,duschcreme,hårmask och lite prover.
Idag hade jag händerna fulla av paketet när vi kom hem. Inte bra med dessa shoppingklubbar jag är med i!!!  Och sen minns man knappt vad man skickat efter heller. Så lika spännande varje gång. Whoop Whoop!!


Hade helt underbar vistelse på Färna Spa.
Komdit till kl 09 med kurrande mage, och fick reda på att frukosten bara var för hotell gästerna eftersom dey var Julmarknad på Färna Herrgård. What???? Jag som hade sett framemot hotellfrukost. Skulle få pastasallad till lunch istället. Men den snälla personalen såg väl att jag såg mager och eländig ut =)) och fixade att vi fick frukost istället för lunch. TACK!!! Det kallar jag service!! Efter frukost myste vi runt morgonrock och slappade. Bastade och bada i varmvatten poolen. Tyvärr så var utomhus poolen stäng pga tekniskt fel. Åt massvis med frukter, så rejäl dos med c-vitamin fick vi med. på eftermiddagen hade vi behandlingar. Johan fick helkroppspeeling och rygg/nack massage, Johan helnöjd. Jag fick Rygg/nack massage, handinpackning,handmassage, fotmassage och lätt ansiktsbehandling. Super duper nöjd.Efter behandlingarna hade vi spasviten för oss själva i 30 minuter. Där fick vi fruktdrink och stort fat med frukter. Jätte mysigt rum med bubbelpool, ångbastu, dusch med olika funktioner,en stenhäll och slappavdelning. Lyxdag med andra ord. Rekommenderas varmt om man gillar spa !!!!! Åk dit och unna er lite lyx.  Johan ville ej gå på marknaden så vi åkte hem. Och avslutade kvällen med stort lass med räkor,bröd och olika  röror. Såå gottt.


Nyårsbox.
Kunde inte låta bli när jag fick ett mail på jobbet idag, en nyårsbox med makeup produkter. Sminkar ju inte mig speciellt mycket och dessutom ska jag jobba natt under nyår. Men jag kommer iaf vara snygg på jobbet!!!
Kram kram

fredag 16 november 2012

Blommor och hårmask


Helg blommorna på plats.
Blev inte nå klokare på dessa leksaker, vi får slå våra kloka huvuden ihop jag och Johan när vi ska köra en heldag med julklapps/födelsedags inköp i Örebro/Västerås. Hittade en urmysig och söt pläd till mig på Nova hem (outlet) butiken. Fanns i rosa,beige och vitt. Vill ha av tomten!!!

Hört bra recensioner om denna hårmask/inpacning och när man är glossybox prenumerant så fick man 20% rabatt på hela serien på bangerhead.se framtill 9 dec. Så då slog jag till. När det är vinter så behöver jag extra fukt, både till hår och hud. Blir otroligt torr om händerna,ansiktet och kroppen. Letar fortfarande efter den bästa handcremen, tips??? Hörde att man kunde ha Moroccanoil till kroppen men har inte testat det än. Kanske ska göra det ikväll. Önskar er en fin fredagkväll, KRAM

Masque Hair Repair 
Proteininpackning med arganolja som reparerar och återger elasticiteten och styrkan. Återfuktar håret utan att tynga ned. 100% ekocertifierad arganolja vårdar och ger volym och glans. Passar alla hårtyper.

Carpe diem


Älskade Albin!!
Tycker att bilderna från fotograferingen på förskolan blev jätte fina. Modellen är ju fin!! Mammas & pappas älskling. 

Idag ska jag ta mig en sväng på stan själv, bara gå runt och kika. Få lite julklapps inspiration. Köpa fredagsblommorna.Vad sjutton ska man köpa för leksaker till Albin?? Kommer inte att köpa nå mycket leksaker i år. Fick för mycket grejer förra året enligt mig och Johan! Bättre att ta hand om varandra och ge kärlek istället, händer så mycket hemsk i världen hela tiden. Unga människor mister livet alldeles för tidigt!! 
Nej ut och fånga dagen mina vänner!!

torsdag 15 november 2012

Årets julkort- check

Ja det var inte enkelt att få till julkorten i år. Tyckte det var svettigt förra året och då var det 1000 gånger värre i år. En liten 2 åring ville inte alls göra det vi ville. Så hur lyckades Carina fota Albin på förskolan?????
Ute på skogspromenad
Men samtidigt känns väl korten mer personliga när dom är sig själva än att dom ska sitta stilla och bara le mot kameran,eller hur??? =)) Och jag vill hellre ha personliga kort än dom vanliga med alla möjliga tomtebilder. Fast dom är ju fina på sitt sätt!! Hoppas bara att jag räknat rätt på dom som korten ska skickas till. Vet att nån fick vanliga tomtekort då jag alltid missar /glömmer vem man fått av året före.




onsdag 14 november 2012

Julbord Ikea??

Överraskningen blev kanon och uppskattat. Johan somnade =)) Vaknade av sin höga snarkning.. Super gott med färsk frukt med. Mer överraskningar åt folket!!! Stora som små =))


Planerar en dag till Ikea, blir om ca 2 v. Fick reklam igår att dom serverar julbord på Ikea med. Så vi funderar på att testa den, Johan ska inte äta julbord med sitt jobb i år(dom var ute försent). Så då passar det ypperligt med shopping och julbord. Vet inte om dom haft så förut om åren?? Nån som testat isf?? Både nya rätter och traditionella. Gästkock i år är Tareq Taylor (trädgårdsonsdag)

Här ska jag äta med mitt jobblag, Toppstuga Romme Alpin.
Bandvagnsfärd upp till toppstugan.
Spännande!!!
Bio ikväll med vännen Patsy. Och efter det nattjobb. 2 nätter sen ledig helg......

tisdag 13 november 2012

Förbereder överraskning till ikväll.......

Färsk ananas,granatäpple och björnbär.
Förbereder lite på överraskningen ikväll. Färsk frukt, tända ljus, aroma doft,olja och massagebänk. Kan ni gissa vad det blir??? Lite försmak på söndagen.......
Blev så sugen att överraska med lite mys.

Ska testa nya oil massage candle från dermosil.
Ett ljus som ska brinna ca 5-10 minuter innan så att oljan bildas. Spännande.
Men innan dess så ska vi bädda rent i sängarna, tvätta och ta en sväng ut och få frisk luft. Storhandlat har vi gjort på fm.

Filmtips:

 Har plöjt igenom alla Johan Falk filmer nu, även dom 2 sista och jag tyckte att dom var kanon bra. Och vet ni vad jag somnade inte!!! Dom 2 sista heter barninfiltratören och kodnamn Lisa. Super bra!!

måndag 12 november 2012

Egen vinbutik

Skönt att denna vecka är det bara 3 jobbskift. Vill ha lugn och fin vecka. Både jag och Johan sa det igår att skönt att det inte är något annat bokat nästa helg än Färna spa!!! Ser framemot bion på onsdag innan nattjobb.


Vinguiden

På vinguiden.com kan man ha en egen vinbutik. Så jag lägger ut viner vi testat på vinprovningen med grannarna och även det jag och Johan har testat ifall nån är intresserad. Har inte hittat alla sorter än, så det är väl inte så många sorter med än. Men hoppas få tid att göra sidan bättre. http://lustikull.vinguiden.com/

Funderar på veckans matsedel och kommer inte på något jag vill äta. Blev 2 kyckling rätter förra veckan och ingen blev nån direkt hit så kanske hoppa över kycklingen denna vecka. haha. Eller så testar vi denna slutet på veckan?? 

Chicken Nuggets:

4 port:
ca 500 g kycklingfilé
1 ägg
1 dl ströbröd
1/2 dl finriven parmesan (på påse!)
1 tsk citronpeppar
1 krm salt
smör + olja att steka i
Basilikasås:
2 dl lätt creme fraiche
4 msk olja
1 kruka färsk basilika
1/2 tsk salt
färdig aioli
Skär kycklingen i mindre bitar. Vispa ägget lätt med en gaffel. Blanda ströbröd, parmesan, citronpeppar och salt. Doppa kycklingbitarna först i ägg och sen i ströbrödsblandningen. Stek bitarna i en blandning av smör och olja tills de får fin färg. Kontrollera så kycklingen är genomstekt.
Kör basilika, olja, creme fraiche och salt i en mixer alt använd en stavmixer.

nuggi
Nån som testat hemlagade nuggets???

lördag 10 november 2012

Pomegranate

Julspecial Pomegranate

Här doftar det granatäpple i hela huset!!! Köpte ett julkitt från Dermosil. Rumsdoft,handtvål och handkräm i samma doft. Helt ljuvlig doft. Så nu flyttar jag runt flaskan från rum till rum,haha. Undrar om Johan märker något när han kommer hem!!!Tyckte även att förpackningarna såg eleganta ut. Köpte även ett kit med deo och duschcreme i doften svart peppar till Johan som han ska få på julafton(fast vi inte köper till varandra) som doftade helt galet gott enligt mig. Gillar han den inte får väl jag använda det!!
Albin vilar en stund efter att ha jagat mig i hela huset med sin polisbobbycar.
Idag har jag jobbat. Var den mest konstigaste förkylning jag någonsin haft. Snorig ett dygn, huvudvärk 2 dygn, feber 1 dygn,ont i halsen 1 dygn och sen allt borta. Knepigt och allt har börjat vid lunchen och slutat vid lunchen dagen därpå. Här blir det Paneng kyckling till kvällsmat och kanske en film. Önskar er en trevlig kväll.......

fredag 9 november 2012

Kvällens Tacopaj

Kvällens Tacopaj
Finns ju hur många recept som helst på tacopaj, men tänkte testa denna ikväll.

Pajdeg:
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
100 g smör
1 dl mjölk

Låt vila i kylen i ca 20 minuter och förgrädda 10 minuter i 225 grader.

Stek 500 g nötfärs, 1 lök och en påse tacokryddmix( vi tar bara spiskummin och andra kryddor)

Fyllning:
3 dl creme fraiche
3 msk majonnäs
3 hackade tomater
1 dl hackade fefferoni
2 dl riven ost
1 dl salsa

 Häll köttfärsen i pajformen och röran på det sen. Ca 20 minuter i ugnen på 225 grader.

Albin in action........

Albin ritar teckning till farsdag.
Idag känner mig bättre iaf, igår kväll ökade febern fast jag knaprade värktabletter som godis. Riktigt otäckt kändes det. Så få se hur jag känner mig under dagen ifall det blir jobb eller inte i helgen. 
Albin har ritat en teckning till Johan på farsdag. Fast roligast var nog i och ur med pennor i förpackningen.
Han får bara en teckning på söndag, Albin och jag bjuder Johan på spa dag nästa söndag på Färna.

Älskade unge!!!!
Det som jag varit rädd för hände i morse, Albin har börjat med att vakna mitt i natten eller på morgonen och vill följa med till våran säng. Så han följde med in till mig kl 02.30 och kl 05.30 hör jag en duns och sen början Albin gråta. Åh herregud jag rädd jag blev, han ramlade ur sängen. Och våran säng som är så hög.
Han blev lite röd på ögonbrynet och rädd givetvis. Men nu syns det inget och inte grät han mycket heller och sa att han inte hade ont. Jag som brukar vakna och kolla lite då och då för att se vart i sängen han är, men var väl helt väck för jag sov som en gris. Han är som en virvelvind i sängen. Men det gick ju bra iaf,puh

Ikväll blir det tacopaj till middag,gött gött!! Få se om Johan slutar tidigare idag så han kan ut och lufta Albin lite. Och sen ska Johan städa hela huset. Nice!!! 

torsdag 8 november 2012

Sjukstuga

Så här ser det ut här idag...

Som det inte var nog med snor i hela huvet och värsta huvudvärken!!! Så slog även febern till efter lunch. Och jag som aldrig har feber. Fryser och är jätte het. Fy bubblan, så jag ringde jobbet och blir hemma imorgon kväll iaf. Sen får vi se om det fortsätter eller går över. Hatar att vara hemma och sjuk. Har väl inte nå immunförsvar efter allt stressande och festande hit och dit.
Hatar att se att även hemmet håller på att rasa ihop helt. Menar alltså med städandet,dammråttorna är större än elefanterna. Usch vad jag hatar lortiga hem, så här skitigt har vi aldrig haft!!! Bläääääää
Inte nog med mig, Johan har ju även sytt i fingret med. Och Albin har haft feber med men frisk nu iaf. Tycker även synd om Albin som får vara inne och tröka med mig. Och inte har jag orken att bråka om nappen heller, vi försöker att han inte ska ha den på dagarna. Så nu är det napp hela tiden, nästan även när han äter med. Lätt blir det inte efter det här... puh puh.

Och sen min bil!! Johan var iväg till mekonomen och prata med dom och dom trodde att det kamremmen eller vad det heter, så skit kul. Inte läge för det heller nu med både födelsedagar,juklappar och annat. Bye bye sparpengar känns det som....... Kan inte den där förbaskade lottoraden slå in nu!!!!!!!

Och matan igår kväll ska vi inte ens prata om, börjar nog få lässvårigheter eller början till blind. Läste 4-5 citroner och det blev surt även för mig som inte känner nån smak. Men det stod 4-5 skivor!!!!! Haha
Hoppas ni mår bra......kramar i massor....

onsdag 7 november 2012

Sagaform och annat smått & gott

Örtkruka från Sagaform.
Färska kryddor året om, har 2 färska kryddor hemma nu men dom hinner nog dö innan jag får hem denna. Beställde innan jag åkte till Stockholm. Man kan även ha blommor eller hyacinter i kanske till jul. Har inte gjort många knop idag men iaf fått ihop en banankaka. Ingen storhandling då bilen är helt DÖ!!!! Skit dag helt enkelt, ringde även och skällde på Johan, ja inte hans fel att bilen inte starta. Men var ju tvungen att skälla på nån!! Eller så är det han som gjort något på min bil när jag var i Stockholm......hm hm.


Inför cupcake baket!!! Handlat på Lagerhaus.  Ska  leta  om jag hittar fler mini dekorationer.... Hojta till om ni vet vart det finns. Har även köpt lakritspulver, ska testa lakritspannacotta och andra desserter. 

JLo och annat gnäll.......

Inte nå bra bilder.....
....men vi hade grymt bra platser
Vi har haft kanon dagar i Storstaden, ätit god mat, shoppat och varit på kanon konsert!!! Värt varenda krona fast vi tog dom dyraste biljetterna. JLo bjöd verkligen på sig själv och öste på trots publik tomma platser. Enligt Aftonbladet publik:4000 och 4+ för konserten och Expressen publik 7500 och 2+ för konserten. Väldigt olika. Jag ger henne 4+ också. Bilderna är inte bra,jag vet. Spelade in 2 videor med mobilen som blev bättre. Var det enda jag kunde göra med telefonen då jag lyckats få på sim låset och kan inte den utantill. Så telefonen var inte fulltalig förren igår kväll hemma. Så därför var det tyst ifrån mig i ett helt dygn =))
Det var fullt ös hela tiden.....
.......showen var kanon.
Nu till det mindre roliga, vaknar förkyld!!! Blää, kände på mig igår att något var på gång. Nys flera gånger under dagen,( Louise det var inte dina badbombers fel)!!! Inte den bästa morgonen då det måste storhandlas och storstädas,bäras in ved...... Inte hänt mycket när jag var borta, mer än mer skitit!!!! Tack för det, Jävla lillfinger!!!! 
Nej det blir nog bara handling idag och lämna tillbaka nya brödrosten. Skit apparat. Mycket gnäll nu, jag vet. Blir nog bättre om jag dyker ner i påsarna från shoppingen. Redan glömt vad jag shoppat. Lite julklappar blev det handlat iaf. Och varma höst/vintertröjor till mig. Passade på att shoppa på Zara butiken till Albin (julklappar) kul med lite annat än Lindex,Kappahl. Blev besviken på Lundmyrs outletbutik på Gärdet( bara storlekar upptill 80) Men blev lite annat handlat där.  Och inte åkte vi vilse heller nångång med tunnelbanan =))
Nu ska jag försöka skriva matsedel för veckan..........

söndag 4 november 2012

Så mycket bättre

Photo: Värdinna & värd!!
Födelsedagsbarnen Patricia  & Erik.
Tack vänner för en super trevlig fest!!! Blev mycket skratt under kvällen. Och roliga lekar/tävlingar. Kul att även träffa lite nytt folk. Idag blir det en lugn mysdag inne. Vi har precis ätit stor frukost med äggröra,bacon,rostad bröd och kaffe. Ikväll blir det pizza. Så nu väntar vi hem busfröet som är hos mormor och morfar i Smedjebacken. Och sett på "så mycket bättre". Men vad jag älskar det programmet. Favoriter för mig i år är Miss Li och Darin, bara älskar deras tolkningar. Tyckte även att Magnus Uggla gjorde en fin tolkning i gårdagens avsnitt,en tår kom här också......

Härligt gäng!!!
Kanske ska börja packa inför min Stockholms resa, medan det är lugnt i huset. Önskar er en fin dag. Puss & kram.

fredag 2 november 2012

Frigång och "Rib shack red"

Snart så!!!
Nu är det inte många dagar kvar!! Som jag längtat, men först blir det fest för Erik och Patricia som fyllt år. Den blir imorgon, vilodag på söndag och sen drar vi till storstaden. Har det bra i 2 dagar. Ovant att inte ha varken Johan eller Albin med,har aldrig åkt utan dom båda.... Nyttigt det med. Så ikväll ska jag och Albin laga mysmiddag medan Johan har fått "frigång" och gå på romerska. Haha låter som jag driver ett fängelse.
Ikväll ska vi testa ett rödvin som ska passa ribs, spännande.
Passar grillat från hamburgare till ribs. Rökig och kryddig och man ska tydligen sukta efter mer efter varje klunk.
Nu får en flaska räcka dock för oss.