Hade tänkt att posta detta inlägg igår redan men han inte. Och sen var jag för trött. Gjorde lchf semlor till mig och Johan och dom var faktiskt överraskande goda, men väldigt maskiga enligt mig iaf.
4 semlor (56kilos recept)
3 ägg
4 msk valfri sötning
1 dl grädde
2 msk kokosnötsmjöl
2 dl mandelmjöl
2,5 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
2 tsk kardemumma
Sätt ugnen på 175 grader, vispa ägg och sötning poröst. Sen blanda i dom andra ingredienserna. Låt stå i ca 10 min och forma sedan till bullar med blöta händer. Lägg dom på bakpappersklädd plåt och grädda i 20 min och låt sedan svalna under bakduk.
mandelmassafyllning
rejält med inkråm
2 dl mandelmjöl
6 msk grädde
3 msk sötning
Blanda nötmjöl med grädde och sötning, gröp ur bullarna rejält och blanda allt väl. Smaka av och fyll bullarna, vispa grädden och spritsa på bullarna och på med hatten.
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar