måndag 17 mars 2014

Rosepepparkyckling




Rosepepparkyckling

1 grillad kyckling
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
200g philadelfiaost
2,5 dl grädde
1 tsk dijonsenap
2 msk soya
1msk grovkrossad rosepeppar

Sätt ugnen på 225 grader, bena ur kycklingen och skär i lagom stora bitar och lägg i en ugnsform. Hacka paprikorna i mindre bitar och lägg på kycklingen. Koka upp resten av ingredienserna i en kastrull och häll sedan över kycklingen. In i ugnen i ca 20 minuter. Mums!! Denna rätt gjorde vi igår och serverade blomkålsris till. Rosepeppar är en riktig favorit peppar hos mig, skulle kunna ha det i allt.

Vintern har kommit tillbaka och det gillas inte av mig alls. Så försvinn försvinn. Var så skönt med varmare dagar och bart på vägarna.
Vi har skaffat oss ett nytt/begangnat soffbord som ska fixas denna vecka, fixa med sänggaveln med. Annelie ska boka in oss på Färna spa, åh längtar längtar!!! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar