fredag 2 mars 2012

Namnsdagsfirande

Mockasiner - 70% Bomull,27% Polyester,3% Elastan                                                    Gummistövlar - 100% Gummi

Igår hade vi namnsdagsfirande för Albin och det gick i Bamse tema. Av oss fick han Bamse gummistövlar. Av mamma och pappa fick han mockasiner, tröja och påslakan med Bamse motiv.

Nu är jobbhelgen här igen, tänk va fort veckorna går nu. Få se om grabbarna åker till stugan imorgon och blir kvar där kanske till söndag. Farmor, farfar och Anders med flickorna är där också. Så då kan Lina och Maja busa med Albin, då blir han nöjd.
Igår gjorde vi vild kålpudding här hemma,har aldrig gjort kålpudding överhuvudtaget. Inget jag tycker om har jag trott utan att smaka. Men så var det med i "Halv åtta hos mig" i måndags, åh jösses va gott.

Vild kålpudding


Kan verkligen rekommendera denna rätt, receptet hittar ni på Recept.nu Jag ändrade om receptet lite och tog rådjursfärs och bara en bakpotatis.

Johans 40 års present är beställd, blir spännande och se vad han tycker. Det blir i alla fall inte en grej utan en upplevelse. Så mycket vet han själv. Och bästa vännen Malin har åkt till Brasilien i 2 veckor. Så härligt. Är lite avis minsann, men hon skulle ta massvis med foton.
Ha en bra helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar