måndag 22 juli 2013

Första semesterveckan


Utflykt till långbryggan i Rättvik
Hej Hopp!! Har haft det hur bra som helst, vi har varit på Sollerön i 1v. Fin och stor stuga för ca 8 personer. Till helgen fick vi besök av mormor,morfar,farmor och farfar. Första dagen tog vi en tur till Orsa björnpark.

Eskimofamiljen!!
Sköna dagar med fokus på familjen, mycket bad, sol och besök här och där. Albin älskar att bada och plaska/springa i vatten och hur länge som helst.

Lagom mycket djur på björnparken.
När mormor och morfar kom på torsdagen for vi till Tomteland som bara låg 2 km bort från Sollerön. Stora dagen då Albin skulle lämna sina nappar. Vi har pratat med han om det ca 1 mån. Och han gav dom så snällt till tomten, stora killen. Trodde det skulle bli livat värre men han sa inte ett ord. Men herregud så mycket nappar överallt. Tjocka girlanger i hela taket på tomteverkstaden och så många grinande barn här och där. Stackare. 2-3 dagar frågade han efter tutten kanske ca 3 ggr om dagen och nu har han inte ens frågat efter dom. Så skönt att dom är borta och trodde att det skulle bli jobbiga dagar men inte då.

Vaska guld.

Tuppen var mindre rolig att rida, men dalahästen var kul.
På vägen hem tog vi en tur till Nusnäs och landet dalahäst. Och sen även hjultorget. Men nog är det skönt att komma hem sen, även fast man nu får tvätta berg med tvätt!!! Borta bra men hemma bäst. Denna vecka ska vi träffa Johans tjejkompisar sen tonåren med familjer, det blir kul och vi brukar ses en sväng då dom är vi deras stuga här på sommaren. Kanske en snabbis träff med Malin med som kommer och hälsar på sin pappa här i Gubbo. och hörni vilket underbart väder vi har, kanske man slipper höra massa gnäll om väder denna sommar!!! Hej Hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar