fredag 30 september 2011

Tävlar på bloggfamiljen om denna show



Oslagbart – En kväll bland stjärnorna! En av höstens mest stjärnspäckade show med Niklas Strömstedt, Andreas Johnson, Petra Mede och Pernilla Andersson mfl.
I samarbete med Warner Music presenterar jag här en tävling där du kan vinna två biljetter till krogshowen”Oslagbart – En kväll med stjärnorna” med Andreas Johnson, Niklas Strömstedt, Pernilla Andersson och Petra Mede mfl på Hamburgerbörs här i Stockholm, torsdagen den 20 oktober 2011.
Fantastiskt pris eller hur? Alla ni som vill ta med någon ni tycker om i höstmörkret och gå på showen passa på nu att vara med och tävla. I vinsten ingår showbiljett, förrätt och varmrätt för två personer.

Andreas Johnson som är med i showen är just nu även aktuell med nya singeln Buzzin´ (Ni med Spotify lyssnaHÄR) som också är temalåten till Scorettes höstkampanj som ni kanske sett på reklamen där just Andreas är frontfigur för deras herrskor. Gå gärna in och gilla Andreas HÄR på Facebook.
Tävlingsreglerna är enkla!
Lämna en kommentar här i kommentarsfältet där du kort motiverar varför du vill vinna samt berätta även vem av de aktuella artisterna i showen som är just din favorit.
Tävlingen pågår till och med onsdag den 5 september 2011
Lycka Till!
Ps) Eventuell resa till och från Stockholm samt boende är inget som ingår i tävlingen Ds)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar