Hade tänkt mig kyckling idag men såg detta recept och blev sugen på revben istället. Har alltid gjort revbenen bara med grillkrydda antingen i ugn eller på grillen och ibland en glaze till. Men tror det får bli revben i gräddsås idag, mums. Passar till vädret med. Igår körde vi hemmagjorda burgare med lchf frallor som jag gjorde modell större för att passa köttfärsbiffarna och det blev sååå gott!!! Och så gjorde jag chipotlesås till, mums!! Det måste ni testa hur gott som helst.
Kan ätas så här bara. |
1 kg tjocka revben
1/2 dl olja
1/2 dl soja
1 msk sirap
2 tsk malen ingefära
1 tsk salt
Malen vitpeppar
1/2 dl olja
1/2 dl soja
1 msk sirap
2 tsk malen ingefära
1 tsk salt
Malen vitpeppar
Blanda marinaden och låt revbenen dra i detta en stund så det täcks runt om. Lägg köttet i en form och ställ in i ugnen 200 grader 1 1/2 h.
Eller i gräddsås. |
Gjorde även rabarbersirap igår, ifall vi får till en tjejträff i sommar så ska vi smutta på en rabarbermojito. |
Rabarbersirap
250 g | rabarber |
---|---|
1 1/2 dl | strösocker |
1/2 dl | vatten |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar