tisdag 6 december 2011

Ordning o reda

Idag har vi röjt i förrådet, fått undan massa skit som bara dammar och tar plats. Ja jag kom knappt in där. Så imorgon blir det nog en sväng till björnhyttan. Vi tog en lugn promenad idag för att vi skulle få frisk luft i lungorna,varit inne i flera dagar nu. Nu börjar det i alla fall bli kallare ute, och då skulle vi sätta på pannan helt i helgen. Tror ni det funkar, NOT!!!
Men då har vi så bra och snälla grannar som kommer och hjälper till, trivs så bra på denna gata!! Så nu har vi sååå varmt, nästan svettas istället.
Ändringar på dagisfronten är det också, Albin skulle ha börjat  inskolningen på ett tillfälligt 15 dec, men så ringde dom på eftermiddagen och sa att det fanns en plats på ett dagis som var ett av  våra önskemål. Han får börja där senare dock, 11 januari får vi börja inskola där men det är bättre. Slipper en till inskolning sen och vi känner oss nöjda med den platsen. Så vi får pyssla lite med både tider och får ta hjälp av våra föräldrar. Blir nog inga problem. Min chef skulle även försöka hjälpa till om det strulade. Så det känns skönt.
Nu ska jag försöka klura ut lite goodiebags eller nått annat skoj till barnen på nyårsafton. Och nå skoj kanske till mig och Johan till mellandagarna. Ha en bra kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar