lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!!!



Tänk att det har gått ett år igen, snabbaste året i mitt liv tror jag. Förra året var vi bara hemma och myste med Albin som var 2 veckor gammal då. 
I år så kommer min kusin Katja med familj hit och firar med oss. Få se hur länge Albin orkar vara med.

Vi ska ha 3 rätters meny och givetvis rosa bubbel vid tolvslaget. Dukningen ska gå i vitt och silver.
Hoppas jag får till allting bara.

Hoppas ni alla får en underbar sista dag på det här året!!! 
Och att 2012 blir ett kanon år på alla sätt, man vet aldrig vad det nya året bjuder på!!


fredag 30 december 2011

Vit chokladfondant

Vit chokladfondant med passionssås
100 g vit choklad
50 g Arla smör
3 msk vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 krm salt
2 ägg
ev 1 msk mörk rom

Passionssås:
4 passionsfrukter
1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt

Gör så här


Börja med såsen. Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och blanda med matyoghurt. Hacka eller bryt chokladen i bitar. Smält smöret i en kastrull. Ta den från värmen. Lägg i chokladen och rör om tills den har smält. Blanda mjöl, bakpulver och salt och rör ner i chokladblandningen. Tillsätt ett ägg i taget underkraftig omrörning. Smaksätt ev med rom. Fördela blandningen i 4 smorda och mjölade portionsformar eller stora muffinsformar. Täck formarna och låt stå i frys minst 2 tim.. Ta fram formarna ca 1 tim innan tillagning. Sätt ugnen på 225°. Grädda i nedre delen av ugnen 9-10 min. Stjälp genast upp bakelserna och servera med såsen.

Det här ska jag försöka med att få till imorgon på nyår, har gjort en gång förut och det lyckades inte alls. Hur ser era nyårsmenyer ut i år.???

torsdag 29 december 2011

Julklappar

Även jag fick lite julklappar fast det var ju Albin som vann med hästlängder.

Ett par super sköna mys tofflor, 1 hjärtlampa, ljuslyktor i silver/ shabby chic( lyckades radera bilden) hudkräm och en lykta som hänger i fönstret.  

onsdag 28 december 2011

Pinsam shopping!!



Fyndade lite idag, 2 par tröjor till Albin, 1 pyjamas och jag fick nya tights och en topp. Sen fick Johan tofflor, han hade namnsdag igår. Sen blev det lite annat också, 1 nappburk är så trött att napparna ligger här och där. Tyckte den var så söt.


Och så kom vi hem med lite stöldgods med, fast det var inte meningen såklart. Var inne på Polarn och Pyret och skulle titta på ett par byxor till Albin och tar av dom ur hängaren för att se bättre hur dom ser ut. Och när jag tittar vad Albin sysslar med så lägger jag byxorna någonstan bara. Albin hade rivit ner säkert 30 plagg från en hylla, så jag börjar lägga tillbaka alla plaggen...helt svettig...puh... och sen börjar jag leta efter byxorna och undrar vart jag la dom, ser dom inte så jag tror att dom hamnade någonstans under alla plaggen jag just plockat tillbaka till hyllan. Så då går jag och Albin ut därifrån och fortsätter runt i alla möjliga affärer och sen när vi står i hissen på väg till plan 1 så ser jag byxorna som hänger på vagnen!!!! Pinsamt värre, men jag har inte lust att gå tillbaka heller.....så jaja.... Johan tror att jag kommer ha värsta mardrömmen i natt och svettas som en gris över mitt stöldgods.....

Nu ska det lagas gomiddag!! Höres imorgon....

Mellandags rea

Hej min vän. Det var ett tag sen nu. Julen har varit helt underbar god mat, julklappar, mycket skratt med våra kära. Har den varit bra för er alla? Annandag jul åkte bara jag och Johan till stugan för mys och planering för nästa år, vad vi vill göra med huset eller måste göras och sen även personlig planering. Och välbehövlig sovmorgon, vi la oss 21.30 och sov ända till 08.30...så skööönt.
Idag är det tänkt att jag och Albin drar till kupolen för lite mellandagsrea, trängas med andra shoppingsugna människor. Johan ska ut och angla.

Hoppas vi gör lite fynd!! Oh så har jag äntligen fått en bio kompis, grannen Helena följer med mig.
Ha det gått så hörs vi senare.

fredag 23 december 2011

Dan före dan

Här lagas det mat för fullt, gubbröran klar och nu står jansson i ugnen. Duken ska strykas ja vi har då fullt upp. Sen ska jag försöka hinna med att duscha med innan jobbet.

Vi var ner till skuthamn och tände marschaller som ni vet, och det var otroligt mycket folk där. Spelade musik och höll tal. Jätte fin stämning och lite tårar på kinden rann både på mig och Johan. Bara jag tänker på hela händelsen blir jag tårögd. Johan har haft mardrömmar sen det hemska hände, men i natt hade han ingen. Han drömmer att det är han som är Tommy och att det är han som dör. Hemska tanke,usch.

Ikväll ska vi greja vidare när jag kommer hem från jobbet, möblera om lite och ta fram julklapparna. Och massa annat med säkert. Så slipper det bli så stressigt på julafton, fast det blir det säkert ändå. Kommer nog inte hinna blogga på några dagar, så ni får ha en God Jul Alla Nära Och Kära. Och var rädda om varanda. Kärlek till er.

torsdag 22 december 2011

GlossyBox

Åh jag som älskar skönhetsprodukter, detta vore något för mig!!! Tror allt att jag ska testa detta =)
För att beställa GlossyBox, bli medlem på www.glossybox.se och skapa din egen skönhetsprofil. Prenumerationen kostar 139 kr/månad och inkluderar frakt.GlossyBox har lovortats i utländska tidningar som Vogue och Vanity Fair.


GlossyBox är en ny prenumerationstjänst som varje månad samlar fem trendiga skönhetsprodukter i en fin förpackning. Urvalet är uppbyggt kring hud, smink, hår, doft och livsstil i mindre förpackningar, och produkterna är noga utvalda efter din egen skönhetsprofil som du skapar på hemsidan.

Ljusmanifestation och mys

Ikväll ska vi åka till skuthamn och vara med i ljusmanifestationen mot våld. Så Johan slutar lite tidigare och hämtar oss sen, jag och Albin har varit och köpt storpack med marschaller. Kommer nog bli mycket folk och det blir nog fint att se alla ljusen.  

Känns viktigt att vara med!!!! Det hade kunnat vara med som helst som blev drabbad......

Sen ikväll när vi kommer hem ska vi ha mysmiddag, Johan börjar sin julledighet och blir ledig 2 veckor. Och jag jobbar hela julen. Trodde att jag fick blombud idag, men blommorna var till Johan =) Han fick en fin julblomma av sin chef. Johan ska sluta på sitt nuvarande jobb och börja jobba dagtid istället. Eget önskemål, så att Albin får vara hemma på kvällarna nu när jag börjar jobba heltid med både nätter och kvällar. Vi blir i alla fall lediga 1 vecka ihop mellan jul och nyår. Då ska vi även passa på att åka till stugan 1 natt bara vi 2. Albin ska vara hos mormor och morfar.
Så då är det tänkt att vi ska sätta upp lite mål inför 2012, planera vad vi vill göra med huset, trädgården och semester.m.m.



onsdag 21 december 2011

Färger och Mönster

 

 Funderar på lite tyger och sånt till Albins rum i vår. Påslakan, ny taklampa och gardiner.Jag gillar verkligen dessa molntyger. Finns i olika färger. Det kanske kan gå ihop med hans stjärn- tapeter. Men jag gillar även Frank & Poppys tyger och mönster. Dom har också stjärnor, traktorer, pudlar,lamm.m.m. Vet ni nå mer märken, som har roliga tyger eller mönster få ni gärna tipsa om det!!!!






Julskinka nr 2 och städhjälp......

Ja här håller vi på som igår typ, ugnsbakar nästa skinka som förhoppningsvis smakar godare än den igår. Var nå konstigt märke eller så var den för gammal, vad vet jag. Så på förmiddagen åkte jag och köpte en ny. Idag har jag även städat, farmor var så snäll och tog med sig Albin hem till henne. Skönt att få vara ifred och få det gjort än att det ska ta hela dagen. Funderar starkt på att anställa städhjälp, sa det till Johan idag och han var inne på samma spår. Det är typ det enda vi kan tjafsa om, så jag tror vi gör som Caroline af Ugglas och hennes man. Tar städhjälp istället för parterapi..haha...Ska ta och kolla upp hur mycket det kostar minsann!!!

tisdag 20 december 2011

Skinscience Serum


Vill ha!!! Denna kampanj finns på Campadre.se just nu och är bara 12 timmar kvar av kampanjen. Har sneglat på serumet nu sen i helgen. Jag älskar serum och nu var det längesen jag använde ett.
Men alltså denna kostar 1050 kr i vanliga fall och nu är det rabatt och den kostar 199 kr!!!! Känns lite så där att köpa den när man inte vet hur mycket slantar det ramlar in denna månad, brukar ju inte vara nå enorma summor.....men snart så....så vi får se vilken av djävlarna som vinner, den goda eller den onda.......Eller tänk om en snäll tomte skulle komma med den till mig.

åh härliga doft.

Jag bara älskar doften av julskinkan som står i ugnen och ungsbakas. Jag gillar att göra min så, vill inte ha färdig kokt. Dom är goda har ätit nångång. Inget jag vill ha på vårat julbord.

Så ikväll när Johan kommer hem blir det skinkmacka och mjölk till halv åtta hos mig. 
Idag har vi annars varit ute en del och åkt pulka, det gillar Albin.
Jag var och handlade lite mat så jag slipper trängas med allt folk närmare jul, trodde jag....
Det var hur mycket folk som helst och dom handla hur mycket som helst.
Nej nu ska vi busa vidare och vänta på skinkan..........

måndag 19 december 2011

Bio sällskap??


Som ni vet så gillar jag ju romantiska komedier och den här filmen har premiär i dagarna. Här i Ludvika går den tors 29 dec. Så om det finns nån som vill se denna, kan ni väl hojta till. Tror inte att Johan har nån lust att följa med mig.

Handling:
I NEW YEAR'S EVE får vi följa par och singlar i New York på den mest magiska av kvällar, nyårsafton.
Regisörer:
Garry Marshall
Genre:
Romantisk komedi
Skådespelare: 
Zac Efron, Carla Gugino, Aston Kutcher, Katherine Heigl, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Rober De Niro, m.fl.

Toppen helg


Vi har haft en toppen helg i Säfsen, tagit promenader, åkt pulka och bara myst. Och så har vi firat våran lille prins som blivit 1 år. Även kom mormor, morfar, farmor och farfar och firade med oss på lördagen. Albin fick massvis med presenter. Den här fyrhjulingen fick han av mormor och morfar. 

Den här veckan ska det förberedas inför julafton. Städa, laga mat och handla. 


Han fick en del pengar också, så då köpte vi ett par jeans åt honom idag. Så tog vi en fika på bk´s med Linda och Timja.

torsdag 15 december 2011

Mini semester och 1 årskalas!!!


Bvc besöket gick kanon igår bara lite tårar med sprutan och sen gick det över på 1 minut. Så nu är lillprinsen 75 cm lång och väger 10,5 kg. Växer precis efter normal kurvan. 
Kalas för våra 1 åringar var det också, dom fick en halv banan var =)
Våran lillprins fyller på lördag.

Nu kommer jag ta en mini semester från bloggen. Ni får ha en bra helg , för det ska jag ha!!!!

onsdag 14 december 2011

Västerbotten sill

Fick tips om västerbotten sill som ska vara kanon god, själv gillar jag inte sill men ni andra gör nog det. Ni kanske har testat den förut?? Annars kan ni göra det i år =)


                                                           Västerbotten sill:
(420g) 1 burk 5 minuters sill
1 dl majonnäs
1 dl matlagningsyoghurt
1,5 dl riven vällagrad västerbotten ost
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
salt & peppar

Låt sillen rinna av i durkslag. Blanda ingredienserna. Vänd ner sillen. Salta & peppra.

Hoppas det smakar väl!!

Bvc

Idag är det dax för bvc för mätning, vägning och spruta. Sen skulle det bli lite 1 årskalas där för våra busar. Ska bli kul att se hur mycket han växt, jag och Johan brukar ha en tävling och gissa på vikt och längd och gissar jämt på för mycket. Så nu tror vi att det inte har ökat så mycket, så vi får se hur det går. Johan brukar inte vara med på bvc men idag följer han med, skönt när det är spruta. Tänk att han varit så liten.

Efter bvc har vi en massa ärenden, så det hade ju varit skönt om vi hade sovit längre än till 05.30 i morse. Kommer att vara as trött ikväll!!! Hörs senare idag, nu ska vi ha frukostmys!!!!

tisdag 13 december 2011

Kladdkaka med polkagrädde


8-10 bitar
200 g Svenskt smör från Arla
200 g mörk choklad
4 ägg
2 dl strösocker
1 ½ dl vetemjöl
1 krm salt
2 ½ dl vispgrädde
1 ½ msk kakao
1 msk florsocker
200 g polkachoklad
polkagodis till garnering
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Hacka chokladen och låt den smälta i smöret. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Rör ner mjöl och salt. Häll smeten i smord och bröad form med löstag bar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Låt kallna. Vispa grädden tillsammans med kakao och florsocker. Hacka chokladen, vänd ner den i grädden och bred på kakan. Garnera med polkagodis strax innan servering.

Den blev hur god som helst, Johan har fått provsmaka. Jag ska äta av den med Karolina. Håller även på och gör godis nu,lakritskola.
Albin börjar gå mer och mer nu. Av sig själv faktiskt,gick från köket och till vardagsrummet alldeles nyss. Värmer i mitt mamma hjärta. 
Sen har jag bokat en hotellnatt åt mig och Johan i februari, i Stockholm Hotel Stureplan. Längtar redan. Ha en bra em/kväll för det ska jag ha!!




måndag 12 december 2011

Vardagsromantik

Känns som jag skulle kunna skriva hur många inlägg som helst idag, måste vara för att jag inte skrivit något under helgen eller för att jag bara känner mig lycklig som helst. Har bara en bra känsla i kroppen. Skönt mot förra veckans down dagar.

I lördags kom jag hem från jobbet och började stressa med julgodiset och märkte inte ens att hela huset var i tipp topp, Johan hade städat hela HUSET!!!!! Helt underbart... Det behöver inte alltid vara massa presenter och blommor som jag blir lycklig av sidu och det talade jag om för gubben. Mer sånna present gillas även fast jag gärna tar emot små paket med eller rosor =))

Julgodis


Ca 40 stycken (det stod 60 i receptet men då får man göra bra små kolor..)
3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl sirap
1 msk kakao
0.75 dl turkisk peppar, (hårda lakritskarameller)
2 tsk smör
200 g mörk choklad
Blanda grädde, socker, sirap, kakao och turkisk pepparkaramellerna i en vid gryta. Låt det koka upp under omrörning. Låt sedan koka ganska kraftigt utan lock och tills termometern visar ca 120 grader eller tills smeten klarar “kulprovet”. Det tar ca 15 minuter i en vid gryta. Rör om då och då.
Rör ner smöret och häll smeten i en bakpappersklädd form, ca 20 x 20 cm. Ställ kolan kallt att stelna. Smält under tiden chokladen (i micro eller vattenbad) och låt den svalna (är den för varm när man doppar kolan i så kan kolan smälta något). Skär eller klipp kolan i bitar.
Doppa varje bit i chokladen och lägg upp på ett galler eller på ett bakplåtspapper. Strö lite havssalt på toppen innan chokladen har stelnat.
Dessa tänkte jag göra idag, dom jag gjorde i lördags innehöll också lite lakrits. Älskar lakrits!!! Hämtat receptet från bloggfamiljen/matplatsen. 

Måndag

Jobbat klart för denna gång, och känner mig bättre. Bara lite hosta och nackspärr kvar. Idag ska det bakas pepparkakor, få se om jag lyckas bättre än Johan. Han och Albin bakade i fredags och lyckades bränna 2 plåtar så dom gav upp, min och Albins tur idag då.

Julgodiset som jag gjorde i lördags blev en ny favorit, var så kul så jag tror att jag gör en till sort. Annars blir det massa tvätt vi ska ta reda på och massa lek och bus. Kanske en tur med pulkan också.
Denna vecka är det även dax för bvc och vägning, mätning, sprutor och denna gång följer Johan med. Gillar inte detta med sprutor =((  Sen bär det av på lite familjemys och 1års kalas.
Hörs senare.......

fredag 9 december 2011

Hm.......

Ja gårdagens kvälls diskussion slutade som vanligt inte så som jag ville, kan inte förstå att vi inte tycker lika om nått!!! Trökmåns är vad han är!!! Men han lever idag i alla fall.

                                         

Jag har lyckats gå ner 6 kg i alla fall om man ska vara glad för nått, men trodde att jag skulle ha gått ner mer. Funderar på om jag ska fortsätta i januari efter helgerna, har ju x antal kilon kvar att gå ner. Och nå lust att träna hårt har jag absolut inte, inte min grej. Vi får se hur jag gör. Kanske lchf light.

Idag ska jag börja göra inköpslistan inför säfsen, är en hel del man ska ha med sig. Så lika bra att göra det nu så kanske man får med sig allt. Och så är det jobbhelg igen,är inte riktigt hundra än men det får gå ändå.....

Åh bara 1 vecka kvar så fyller våran älskade prins 1år.....

torsdag 8 december 2011

Mord ikväll!


Blev deprimerad på em, vet inte varför. Ja eller något nere i alla fall. Allt känns blääää, kanske för att man varit sjuk ett tag nu. Så idag har det inte hänt något alls, var bara ute på en liten pulkatur på fm, så Albin fick frisk luft och sen var det ju kanon väder. Håller på och slår in lite julklappar till Albins tremänningar, och fick även ett sött julkort ifrån dom idag,prinsessorna..

Har haft kontakt med Friibergh herrgård om julbord nästa år, gäller att vara ute i tid om man ska få något. Det har jag lärt mig det här året. Har missat x antal klädesplagg på grund av att jag inte åkt och handlat dessa på en gång. Men i alla fall, sååååå vill jag dit och äta nästa år. Och man kan redan boka, så nu gäller det bara att Johan säger ja. Och gör han inte det så kommer det att utföras mord här på lustikull ikväll!!! Haha  Är på krigsstigen men det kan ha att göra med att jag inte ätit nå mat än idag.....Och sen har han faktiskt fått tillbringa hela dagen i garaget och det måste ju göra att jag ligger på plus sidan.

onsdag 7 december 2011

Årets första pulkåkning!!

Äntligen kom snön så Albin fick prov åka med pulkan för första gången!! Vet inte riktigt vad han tyckte om det, för dom håller på och gräver hos grannen mittemot och det var mycket mer intressant. Så Johan fick gå dit så han fick se grävmaskinen riktigt nära. Tog mig en tur på stan ikväll och fick mer julklappar färdigt. Skönt att komma utanför husväggarna en stund.

Hit vill jag åka nästa år.



Japp här vill jag äta friibergh.se. Julbord med havets läckerheter, sen finns även litet vanligt julbord med. 
Läste en blogg igår och hon hade varit där med sin familj. Jag älskar ju skaldjur och där finns det: hummer,krabba, räkor, kräftor,musslor,lax och annat gott. Man kan även övernatta där och det är ju bättre att göra det, är ju en bit att åka. Tror det ligger mellan Enköping och Stockholm typ. Kostar en del men det ska vi f-n unna oss efter detta fattig år =)) Men tydligen svårt att få plats där så vi kanske ska boka redan nu!!

tisdag 6 december 2011

Ordning o reda

Idag har vi röjt i förrådet, fått undan massa skit som bara dammar och tar plats. Ja jag kom knappt in där. Så imorgon blir det nog en sväng till björnhyttan. Vi tog en lugn promenad idag för att vi skulle få frisk luft i lungorna,varit inne i flera dagar nu. Nu börjar det i alla fall bli kallare ute, och då skulle vi sätta på pannan helt i helgen. Tror ni det funkar, NOT!!!
Men då har vi så bra och snälla grannar som kommer och hjälper till, trivs så bra på denna gata!! Så nu har vi sååå varmt, nästan svettas istället.
Ändringar på dagisfronten är det också, Albin skulle ha börjat  inskolningen på ett tillfälligt 15 dec, men så ringde dom på eftermiddagen och sa att det fanns en plats på ett dagis som var ett av  våra önskemål. Han får börja där senare dock, 11 januari får vi börja inskola där men det är bättre. Slipper en till inskolning sen och vi känner oss nöjda med den platsen. Så vi får pyssla lite med både tider och får ta hjälp av våra föräldrar. Blir nog inga problem. Min chef skulle även försöka hjälpa till om det strulade. Så det känns skönt.
Nu ska jag försöka klura ut lite goodiebags eller nått annat skoj till barnen på nyårsafton. Och nå skoj kanske till mig och Johan till mellandagarna. Ha en bra kväll.

måndag 5 december 2011

Mums!!

Madara EcoFace Deep Moisture Fluid i gruppen Hudvård / Ansikte / Dagkräm hos Lyko Hair AB (20-111)

Klickade nyss hem en ansiktscreme till mig från Lyko.se 
Har hört bara bra om denna ekologiska creme.

Och maten ikväll blev superb!! Rättika gratängen var toppen, lite som potatisgratäng. Så alla lchf folk där ute, testa gärna!!

Nya tag



Nej nu får det vara slut på gnäll och nu tar vi nya tag. Ska pigga upp oss med en ny maträtt. Rättika gratäng. Johan fick tips om rättikan på herrklubbens julbord, så idag fick jag åka runt hela stan för att hitta rättika, fanns på sista stället Willys. Fick googla på rättika innan för jag visste inte ens hur den såg ut och på bilderna
såg den ut som en vit morot...men i verkligheten var den så fast storleken var typ ggr hundra.

Hoppas dock att maten ikväll blir bättre än igår!! Ha en fortsatt bra kväll allihopa =)

Sjuklingar!

Blääää tråkigt värre har vi. Snoriga, halsont, ögoninflamationer ja listan kan nog bli lång!! Hatar att vara sjuk, har varken tid eller lust. Nu är även Johan hemma. Ingen ork till något knappt. Små olyckor har även hänt idag, busen Albin har varit i farten. Så 2 tomtar har mist livet idag, det gjorde dock inget. Men sen fick han tag på gräddflaskan och tappa den i vardagsrummet, splasch sa det och 2 soffor 1 matta fick sig en makeover. Idag har vi i alla fall kommit överens om vem som gör vad på julafton, måste leja bort lite eftersom jag jobbar till halv tre då. Så nå många knop har det inte hänt här idag!!

söndag 4 december 2011

Slö helg!

I fredags var jag på gammelgården och åt julbord med jobbet, det var jätte gott mums. 1 kg upp visade fruktansvärt slöa igår, men då kom vi hem efter 4 på morgonen med. Hämtade Albin och då hade vi tur och fick lunch där och kvällsmaten var bara att värma. Hade inte ens orkat laga mat. Men idag ska vi vara något bättre. Så ikväll blir det viltsvins revben, hasselbacks champinjoner och guacamole med parmesan. Måste pigga upp lite för annars är det rena rama sjukstugan här, jag och Albin har både ögoninflamation och förkylning. Och Johan börja känna av halsen så han är nog dålig snart med. Skönt att vi kan kurera oss nästa vecka så vi blir friska, för vi har då inget inbokat. mer än att jag ska jobba till helgen. Så sprallisar får vi nog hoppa över. Vi får göra julfint här hemma istället. Ha en bra fortsatt dag.


fredag 2 december 2011

Välkommen december

 
Ja så här hade det gärna fått se ut!!
Skrev julkort igår, men inte vill julkänslan infinna sig hos mig nå mycket heller. Ikväll blir det julbord på gammelgården här i Ludvika men jobbet. Det ska bli trevligt, mindre trevligt att jag har åkt på ögoninflamation inatt. Albin ska vara hos farmor och farfar eftersom Johan ska ha sitt andra julbord med Herrklubben. Så igår gjorde vi ordning revbenen som han ska ha med sig till julbordet. Eller det var väl han som gjorde dom och jag godkände dom =)) Och eftersom vi kommer att fuska på julbordet ikväll, så tänker vi redan fuska på lunchen med och äta på Sibylla. 

Pratade med dagiset i morse och Albin ska börja inskolningen 15 december, hoppas det kommer att gå bra. Skönt att få det gjort innan jag börjar jobba sen i januari. 

Nu ska jag ringa min kusin Katja som är i Ullared och shoppar.Hon hade nämligen köpt en onepiece till sig igår och Johan vill också ha en. Och dom hade herr storlekar med, så kanske han kan få en som farsdagspresent, den förra presenten fick vi skicka tillbaka. Eller så får han den i julklapp, fast vi sagt att vi inte ska köpa nå till varandra.
Hej hopp!!

torsdag 1 december 2011

God morgon på er

Sitter och tar en kaffe med grädde och tittar på Greys Anatomy från igår. Gick och la mig igår istället för att titta på det. Hade huvudvärk och ville hellre läsa tidningar. Albin verkar feberfri idag än så länge i alla fall, så skönt haft feber i 4 dagar. Men fortfarande snorig är han. Få se om vi båda kan komma iväg på julbord imorgon, beror hur Albin mår. Dåliga nyheten i början på veckan blev inte alls så farlig som vi trodde. Så happy day!! Tog och fotade den första orkidén av fem som är på väg att blomma. Den här har jag inte fått o blomma förut,har haft den i många år. Så kul!!