onsdag 30 november 2011

Bakat


Nu har vi bakat saffransbullar, första gången jag bakar med saffran faktiskt. saffran är inget jag behöver. Men Johan gillar saffran och ville ha bullar så då gjorde jag det. Gillar inte russin heller men det får jag pilla bort. Tror Albin ska få sig en bulle idag, min lille sjukling. Nån måste ju testa om dom är goda,eller hur!! Nu ska vi slappa,kolla på topmodel och kär&galen......

tisdag 29 november 2011

Saffransbullar

Saffransbullar
Ca 25-30 st små bullar eller 18-20 stora

125 g smör
5 dl mjölk (standard)
50 g jäst för söta degar
1 ½ dl socker
½ tsk salt
1 g saffran (dvs 2 påsar) + en sockerbit att mortla det med
ca 15 dl vetemjöl
russin om så önskas

Fyllning:
200 g rumstempererat smör
1 dl socker
150 g mandelmassa
1 msk vaniljsocker

1 ägg, till pensling
pärlsocker att strö över

Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader. Rör ner saffran (mortla helst först tillsammans med en sockerbit). Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den i lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, saltet, socker och nästan allt vetemjöl. Arbeta degen smidig tills den släpper bunkens kanter, ca 5 min i maskin alt med elvispens degkrokar. Låt jäsa 40 minuter under bakduk.

 Rör ihop ingredienserna till fyllningen med elvisp till en slät smet. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Dela degen i två delar och kavla ut varje del till en avlång kaka, ca 25×40 cm. (gör den inte för tunn, då blir det inte så där härligt fluffiga bullar!)Bred ut hälften av fyllningen på varje kaka. Om man vill ha russin i så strö lite russin längs ena långsidan, den man sedan börjar med att rulla så de hamnar i mitten av bullen. (För extra saftiga mjuka russin brukar jag blötlägga dem en stund först)
Rulla ihop från långsidan. Skär varje rulle i bitar, gärna ganska tjocka för stora maffiga bullar! Lägg dem i formar (jag använde Eldorados stora muffinsformar – riktigt stabila och bra!) Låt jäsa ca 30 minuter under bakduk.


Pensla med uppvispat ägg och strö över rikligt med pärlsocker. Ställ gärna formarna i en muffinsplåt, då håller de formen och flyter inte ut under gräddningen!Grädda mitt i ugnen, 250 C, ca 10 minuter. Låt svalna under bakduk.

Tänkta ta och baka nån dag när vi känner oss bättre, och fastnade för det här receptet.

En annan vecka tack!!

Önskar att denna vecka vore över, Albin är sjuk och jag ryckte till nacken på nå vis för en timme sen. Så nu har jag nackspärr. Både jag och Johan har julbord på fredag, får se hur det blir!! Känns sådär just nu. Sen andra skit saker med =( men men denna vecka har jag tänkt ska gå i planeringensväg!! Albins schema till dagis,julmaten, säfsen maten sen är det säkert nå mer också men minns inte just nu......vad brukar ni ha på erat julbord?? Traditionellt eller gör ni något som är outside the box?? Här blir det traditionellt men ska kika runt om det finns nå roliga nya smaker och prova...julmust i köttbullar kanske?? Nån som testat det?
   

måndag 28 november 2011

Trött!!

Äntligen kväll och jag ligger i sängen. Läser mina favorit bloggar innan jag börjar läsa MAMA. Har haft fullt upp idag och sen har ju Albin varit både febrig och snorig. Har lite dåligt samvete för att jag har flängt runt med han idag, men nu ska vi hålla oss inne tills han är bra!! Var till grannen nu på kvällen på smyckesparty och åh va mycket fint det fanns. Ville ha mycket men köpte 2julklappar och en sak till mig,tror jag. Vet inte än om jag ska behålla det själv eller ge bort i julklapp. Idag fick vi även dagisplats till Albin på ett tillfälligt förskola. Så i december ska vi börja med inskolning. Undrar hur det går, mammas plutt.

Julskyltning


Ja igår var det inte nå vidare väder, men vi åkte ner på julskyltningen ändå. Men tyckte inte att det var nå mysigt alls. Men köpte mig skorna som jag ville ha, så nu kan snön få komma.
Och Albin fick en tomteluva och Johan köpte 3 olika korvar(björnkorv, älgkorv, vildsvinskorv) smakade på björnkorven igår kväll och den var god. Värmde oss med hjortronglögg som vi hade kvar sen förra året. 
Albin har åkt på en liten förkylning och feber. Aldrig kul när dom små är sjuka.
Men han har sovit bra ändå i natt, trodde jag skulle få en jobbig natt. 

Idag ska jag iväg på ett möte/avtackning. Maggan som byter skift med mig på julafton ska gå i pension sista december. Så snällt av henne att jag får jobba dagtur istället för em/kväll. 
Så nu ska det planeras in i minsta detalj och förberedas inför julafton!! Happy Happy

Även ikväll har vi fullt upp, Johan ska börja jägarskolan och jag ska på Dag & Natt smyckesparty hos grannen (får se hur Albin mår dock). Hörs senare och ha en bra dag =)

fredag 25 november 2011

Så tyst i huset

  Det är verkligen tomt och tyst här hemma nu på kvällen, Johan ute och äter julbord med sitt jobb och Albin sover hos farmor och farfar. Saknar mina pojkar. Blir nog att lägga sig snart och läsa. Anar att Johan ringer i natt och vill bli hämtat. 



Kikade in till Anna Panna Lingonkanna i Smedjebacken innan jobbet och köpte en julklapp till Albin, träffade även mamma & pappa där som skulle handla födelsedags present till Albin. Kan ni gissa vad?? Har med motorer att göra och hans far har en sån fast större modell. Ja han kommer säkert bara vara intresserad av allt papper som är så GOTT att äta........

Imorgon ska det bli såååå skönt att få sova ut ordentligt, hoppas även att jag ska hinna med och kika på julmarknaden på Lyviksberget innan jobbet.

Ha det gott!!

torsdag 24 november 2011

Skor


Dessa kommer att flytta in hos mig inom bara några dagar!! Ännu finns dom på Åhlens. Provade dom igår när vi var på stan. Och jag blev kär i dom. Var faktiskt Johan som hittade dom, jag hade spanat på ett par andra skor i en annan skoaffär. Men dom här kändes bättre på. Så än behöver inte snön komma!!

Nu ska jag kika på Kanal5play och se Kär & Galen....

onsdag 23 november 2011

chick lit böcker


Skaffade mig den senaste boken "En mini-shopoholic i mammas fotspår" idag, jag bara älskar dom här böckerna. Det är 6 st böcker om ja om en shopoholic!! Läser ju inte mycket böcker överhuvudtaget nu mer. Men dom här har jag fastnat för. Lättsamt, roligt och väldigt underhållande.
Bok 1: En shopoholics bekännelser
Bok 2: En shopoholic i New york
Bok 3: En shopoholic säger ja
Bok 4: En shopoholicfår en syster
Bok 5: En shopoholic i väntans tider
Bok 6:En mini -shopoholic i mammas fotspår



Sänggavel

Äntligen vet jag hur jag vill ha sänggaveln i vårat sovrum. Förut tänkte jag klä in en spånskiva eller nått, men idag kom Ikea Family katalogen.....och där fanns det som jag letat efter. Så nu ska vi bara fixa fram 2 st sj pall. 





Men bläää va tråkigt väder det var idag!!! Så jag försöker pigga upp mig med lite julklapps inslagning =))
Hörs senare ikväll gott folk!!

tisdag 22 november 2011

Dagen som varit...


 
Ännu en stjärna som kommit upp, älskar denna då den passar ihop med gardinerna i vardagsrummet och så tycker jag om när den är lite stor. Sen blev det även lite dekoration ute, Johan satt upp en lyktstolpe på verandan och Albin gungade så då passade jag också på att pyssla med nått. Fast den kommer nog fåglarna sabotera snart, dom brukar sno värmeljusen. Har dom då gjort förut i alla fall. Har lekt och sjungit på sprallisar idag, det var inte alls så många barn där idag. Kanske många sjuka. Är ju dessa tider nu. Hämtade även ut paketet från BonPrix idag, blev inte nöjd med tunikan så den åker tillbaka. Den var både för kort och för liten. Så min jakt på nå nytt till julbordet går så där. Var ju till kupolen i fredags och hoppades att tunikan jag ville ha skulle finnas där på Kappahl......men men slut där också. Varför vill alla ha det jag vill ha!!!! Får gå med rumpan bar.

Älskar ju romantik så jag fattar inte hur jag kunde missa kvällens Kär och Galen, börjar jag bli senil??? Ja eller "man blir som man umgås" Johan är inte den som har bra minne.....har hänt flera gånger att vi har fått vända med bilen, för han har åkt åt fel håll. Glömt typ vart vi ska eller så...haha....

Beställde i alla fall lite grejer från http://www.littlebloom.se/ härom dagen, och idag kom paketet. Gick otroligt fort och är så nöjd med grejerna. Dom har allt från ekologiska kläder till skönhetsprodukter. Skickade efter en duschcreme som luktar ljuvligt.

Så den sidan kan jag varmt rekommendera.
Ha en skön fortsatt kväll, själv ska jag ta mig en dusch!!
Äntligen!!

måndag 21 november 2011

Lite mer julkänsla!!

Idag har vi små pyntat hela dagen. Gjort adventsljusen helt färdig nu. Har provat olika dekorationer men denna blev jag mest nöjd med. Sen har stjärnor, stakar och bytt gardiner i matsalen och loungen( vårat mysrum). Fick allt mer julkänsla när jag grejade på, så jag fick lust att slå in lite julklappar. Men ska nog vänta med det ett tag till. Gjorde ordning Albins födelsedags paket istället,kul det med!! Men även mindre roliga grejer har jag hållit på med som räkningar. Men men som den ekonomi ansvariga i huset jag är så var det lika bra att ha det gjort. Sen avsluta vi  kvällen med ett bad. Nu är det bara att tömma diskmaskin och hänga tvätt kvar innan jag kan slänga mig i soffan och vänta hem gubben. Puss på er alla =))


Hej hopp!!

Haft en bloggfri helg, vi har mest bara varit i helgen. Idag ska jag fortsätta med advents pyntet. Har inte riktigt den riktiga känslan men det beror nog på att det fortfarande är varmt ute och inge snö. Albin fick lite pynt inne på sitt rum igår. Och det verkade han tycka var kul, för han sken upp som en sol när han såg ljusstaken.
 Höres lite senare, ha en fortsatt bra måndag!!

fredag 18 november 2011

Fredag!!


Igår var det då äntligen bio dax, men jag tyckte att den var lite i segaste laget. Men bra ändå!! Men lite mer spänning hade jag velat ha. Jaja nu är det bara att vänta på den sista filmen. Jag och Albin åt frukost till Kär & Galen, tårögd blev jag allt. Så fint med bröllop, fast jag skulle då inte vilja göra i Tv.Nej kyrkbröllop ska det vara för min del med vänner o släkt. Idag bär det av till kupolen för lite shopping, ska försöka få tag på pyssel grejer och ev tunikan jag spanat in. Vet inte riktigt vad det händer i helgen än, Johan ska ut och köra fyrhjuling med grabbarna imorgon. Så vi får väl kanske pyssla under tiden. Se över advents sakerna kanske =))

torsdag 17 november 2011

Dassig :(

Vaknade med både huvudvärk och påbörjan till förkylning :(( gillas inte!! Albin är också snorig igen. Jag får väl proppa mig full med Ipren för på bio ska jag ikväll. Albins 11 månaders dag är det idag. Grattis plutten. Han fick en liten spargris som present. Så nu får han börja spara så han kan försörja sina föräldrar sen. Haha. Sina första staplande steg tog han igår(5m) han börjar bli så rolig nu med både grimaser,bus och härma oss.... Måste verkligen ta vara på sista tiden på mammaledigheten, bara 1 mån 2 veckor kvar. Oj så fort det går!!!

onsdag 16 november 2011

Happy Onsdag!!


Blev tipsad igår om lakrits glögg, så det var jag ju tvungen att handla idag. Fanns tydligen förra året med men då var jag ju gravid så det missade jag helt men nu i år är med allt. Fanns många olika nya smaker. Men jag bara älskar lakrits. Hämtade även ut Johans farsdags paket. Fyndade en pyjamas till Albin, så nu kan vi kasta dom små, slipper han ha benmudden vid knäna =)) Kände mig lite halvdassig igår så jag la mig redan kl 21, men det känns då bättre idag. Så äntligen hoppas jag på lite zumba ikväll, har ju varit inställt 2ggr när jag har tagit mig dit. Undrar om vintern knackar på nu, -3 hade vi vid kl 8 när vi klev upp. Ska sätta mig och kolla på gårdagens Kär&Galen på eftermiddagen, nån som såg det???
Igår fick jag även inbjudan till Dag&Natt smyckesparty, tycker dom har jätte mycket fint. Kanske hittar man julklappar eller något till mig =)

tisdag 15 november 2011

Broken Dreams och gå snart??

Har suttit och läst menyn på Broken Dreams i Borlänge och dit ska jag då åka och äta så fort dieten är över. Finns mycket gott!! Lite samma stuk som Texas Longhorn. Har både varit i Göteborg och Stockholm på denna restaurang och man behöver inte gå hungrig därifrån =)) Vad gillar ni för slags mat  när ni går på restaurang eller för restaurang??? Kom gärna med tips på bra ställen , inte här i Ludvika dock dom har vi redan besökt.

1 mån och 2 dagar så fyller ju plutten år,kommer han att gå då??? Idag har han släppt taget flera gånger och staplat några steg helt själv!! Spännande dagar nu =))

God morgon Tisdag


Nu är veckohandlingen avklarad, lika bra att få det gjort på morgonen när vi ändå hade bilen hemma. Slipper man allt folk sen på eftermiddagen, och så känner mig lite dassig med. Kanske en förkylning som knackar på snart =(( vill inte!! Ska ju på bio på torsdag.. Har även gjort en mysbrasa för mig och Albin och ska väl bära in lite mer ved. Vi har rätt varmt inne än fast det är mitten på november, har inte satt på värmen än. Så då måste ju tilläggsisoleringen gjort nytta i alla fall som vi gjorde förra året. Så då eldar vi i öppna spisen om det behövs, för ved har vi så det räcker och blir över med!!På eftermiddagen blir det sprallisar för Albin, han har nog saknat det. Jag med faktiskt!! Inväntar 3 paket från olika håll så jag hoppas att nåt kommer idag!!

Hoppas ni får en bra dag, Kram

måndag 14 november 2011

Melodifestivalen 2012

Längtar redan till melodifestivalen!!! Rätt många intressanta namn som: Andreas Lundstedt, Charlotte Perrelli, Thomas Di Leva, Andreas Johnson, Lisa Miskovsky.m.m. Kommer bli hur spännande som helst. Biljetterna till finalen som går 10 mars tog slut för längesen. 

Idag har jag ett jobbmöte på schemat, sen ledig i 2veckor. Biobesök med Patricia att se framemot på torsdag också. Sen har jag även lust att börja pyssla men måste handla hem material först. 
Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare!!

söndag 13 november 2011

Fars Dag!!

Grattis alla pappor!! Gick upp en kvart innan imorse för att fixa frukost på sängen till världens bästa pappa, ja nu skryter jag allt!!! Men enligt Albin är han bäst så klart!! Och jag är glad att Albin har fått honom som sin pappa. Trodde att Jag skulle få Albin med mig och göra frukost men han snarkade så gott när jag gick upp och vaknade inte först halv åtta när jag kom upp med frukost brickan. Eftersom jag jobbar hela dagen och har rast på 1 timme så fick min far snabb visit av mig på förmiddagen och ett litet paket. Johan får sitt paket under veckan som kommer. Han fick ett kort med noga utvalda ord i morse istället.

torsdag 10 november 2011

Torsdagsmyyyys!!



Ikväll blir det torsdagsmys när Johan kommer hem från jobbet, mysbrasan brinner redan. Men snart ska jag göra i ordning en bricka med ost,ölkorv och chili cheese. Halv åtta hos mig & Robinson final ska kollas då. Är så nöjd med våran inspelningsbara boxer, har inte riktigt hunnit lära mig alla finesser men spela in program kan jag i alla fall. Albin mådde mycket bättre idag så det var ju skönt med en mini förkylning, sist tyckte jag den höll i sig mer än en vecka. Jag och Johan passade på att åka till Kappahl själva idag när mamma & pappa kom förbi, dom hade klubbdag idag med 30% rabatt. Hade ju kikat på en tunika men den var ju givetvis slutsåld. Men då hitta Johan ny pyjamas och långkalsonger, verkligen i behov av det. Hans långkalsonger kan inte ha givit mycket värme med dom hålen,hahaha....Och förresten så trodde jag att sockersuget skulle avta med denna lchf-diet,men icke denna har snarare ökat dom sista veckorna =(( Hur ska det gå på kalaset på lördag tro, för då har väl Katja bullat upp kan jag tro!!! Här hemma går det väl an för här finns inget sött......

Kappahl

         Dom här plaggen skulle jag vilja ha ha från  Kappahl, finns även en tunika där som jag är intresserad av. Men hittade inte den på hemsidan. Måste ha nå nytt till julbordet som ska ätas i december eller hur??? Så nu får Johan öppna stora plånboken =))                                                       

onsdag 9 november 2011

Ikea


SNÖBOLL Pappersservett, silverfärgad Längd: 38 cm Bredd: 38 cm Antal i förpackning: 30 styck  IDGRAN Julstrumpa, blandade mönster Längd: 43 cm Max. belastning: 5 kg

Passade på att beställa lite grejer från ikea idag, när mamma & pappa skulle dit och köpa julklapp till Albin. En julstrumpa i vitt/silver till Albin och servetter till nyår. Nyårs dukningen kommer att gå i vitt/silver i år. Har även beställt en korg från H & M som ska passa till. Sen har jag även funderat på att börja göra egna tavlor, bara jag får tag på sånna bokstavsstämplar som jag tänkt. Skulle vilja ha 2 olika slags stilar på bokstäverna. Får kika lite mer på Panduros hemsida, nu när det är lugnt i huset. Det har varit lite si och så med det idag, Albin har varit jätte gnällig och helst skulle han ha blivit buren med , mammas snorplutt. Hoppas han får sova något så bra i natt.

Exempel på hur dom kanske blir och se ut, om jag får tag på rätt grejer. Sugen på att pyssla lite. Såg även på stan en planka med hjärtan som jag ska ta och kopiera, Plankan är färdig, ska bara fixa till hjärtan. Snart är hela vardagsrummet fullt av hjärtan,hihi.

Littlebloom

littlebloom

Då var Albin förkyld och då dröjer det väl inte många dagar tills en annan blir det också. Så idag får vi ta en inne dag. Göra paket, rensa svamp och städning står på schemat. Blev även bjuden hem till Therese idag för lek & bus med hennes flicka Moa och Annas pojk Elias, men det får vi tyvärr hoppa över denna gång, verkligen synd för det hade varit skoj. Hittade en lite mysig sida i förrgår på nätet, med ekologiska kläder och annat smått o gott. Tyckte att dom hade en del fina kläder. Blir nog några julklappar därifrån. Sidan heter www.littlebloom.se.

måndag 7 november 2011

Ny vecka














Veckan har att bjuda på sprallisar, zumba, födelsedagskalas, jobb och fars dag. Idag handlade jag en julklapp på http://campadre.se/ till bästa Annelie. Bra att vara ute i god tid för det tar ca 2 veckor att få dom. Så Johans fars dags present hinner nog inte komma i tid, sorry!!! Får göra ett fint kort åt han så länge, eller Albin får göra det =)) Trodde att fars dag skulle vara i slutet på november. Sen är vi bjudna på födelsedagskalas på lördag hos Albins tremänning Nova och även hennes mamma Katja som fyller år. Så dom ska jag ut och spana present till imorgon eller onsdag. Imorgon ska jag även ringa kommunen ang Albins dagisplats, fick papper idag. Finns ju inte plats där vi sökt, men det visste vi ju redan. Har fått erbjudande om 3 tillfälliga platser, men måste ringa dom och prata lite mer och få lite mer info. Sen är det dax att jobba helg igen. Julhelgen har jag ringt poolen om och tagit tillbaka min ansökan. Förlorar galet mycket dagar och pengar så det funkar inte heller, trodde det skulle vara frid och fröjd att jobba 32% och resten föräldrapenning men det för det med sig en del andra problem istället =(( Vi får hoppas att det löser sig på julafton, att jag får byta skift med en arbetskamrat. Så jag får sluta halv tre i alla fall, mot att jobba kväll. Går inte det så får vi nog ställa in julafton och fira nån annan dag. Men nu är det bara 20 dagar kvar till första advent, om jag inte har fel i det också. Längtar =) Ha det gått tills nästa gång vi hörs!!!!                                  

Svampskogen

Idag på förmiddagen tog vi en liten tur ut i skogen för att leta svamp. Har bara gula kantareller i frysen och slut på torkade trattkantareller hade vi också. Så det var dax att fylla på förrådet nu med trattkantareller. Och det fanns mycket svamp, kom hem med 2 påsar. Tänk va glad man blir när man hittar hav med kantareller, då är det så skoj och plocka.

söndag 6 november 2011

Hemma fix



Idag blir det nog en innedag med lite hemma fix, har nyss bäddat rent i sängarna. Älska den känslan, ny duschad och renbäddad säng. Albin är ute på promenad med farmor och Johan ute med grabbgänget och åker hjuling. Eventuellt sätta glasmosaik i badrummet på eftermiddagen, gjorde om lite i badrummet när vi köpte bubbelbadet. Tvättmaskinen har vi också i badrummet men har gjort en glasbetongvägg för att skilja det lite iaf. Så runt den ska vi sätta små glasmosaik. Skönt om vi kunde få det klart. Har även börjat fundera hur man skulle göra om vardagsrummet, gillar verkligen inte färgerna där inne, skulle vilja ha tapet men det blir väl för mycket jobb att ta bort väv som vi har nu. Kanske får muta någon släkting kanske =)) Jaja inget sånt jobb detta år i vilket fall, men vart har solen tagit vägen?????

lördag 5 november 2011

Alla helgons dag!!

Vilken mysig dag vi haft idag. Varit och tänt ljus i Grängesberg, Dala-Floda och Smedjebacken. Herregud när vi kom till Smedjebacken vad bilar det var, klockan var strax efter fem på kvällen och vi fick knappt plats för bilen. Men så vackert det var med alla ljusen och så träffade vi på min mamma och pappa där med. Oj vad glada dom blev när vi kom och skulle tända vi morfars grav. Albin blev också glad att träffa mormor och morfar. Sen kom vi hem och tog ett bubbelbad allihopa, så mysigt. Avslutade denna dag med räkor och vitt vin och "så mycket bättre". Älskar detta program!!! Ha en mysig kväll alla kära vänner!

fredag 4 november 2011

Välkommen fredag!!

Idag var det riktigt innemys väder. Albin tar sug en tupplur just nu, men sen efter lunchen ska vi åka till Smedjebacken då jag har lite ärenden där. Så då får Albin umgås med mormor & morfar en stund. Resten av dagen ska vi nog bara vara inne sen och ha fredagsmys. Ska även laga en god middag ikväll. Ett måste när det är fredag tycker jag!! Så ikväll bjuder jag på italiensk fläskfilé med hasselbacks champinjoner. Har aldrig laga nått av det så det blir premiär. Så vad ska det lagas hemma hos er ikväll??

torsdag 3 november 2011

November









Men oj va varma dagar i haft nu ett tag, minns förra året kring denna tid då jag hade smyckesparty att det var kallt och det var mindre snökaos den dagen. Men alla kom så snällt ändå. Men rätt som det så kommer väl både snön och minusgraderna, längtar lite efter minusgrader för då kan man göra mysbrasa. Men i alla fall så bokade jag biobiljetter åt mig och Patricia igår. Kan ni gissa vilken film?? Japp, Twilight serien så klart!! Breaking Dawn del 1. Får vänta dock 2 veckor innan vi får se den. Gillar ju inte typ vampyrfilmer men denna har jag fastnat för, kanske är det kärlekssagan mellan Bella & Edvard som väcker mitt intresse för filmen. Dom är som 2000-talets Romeo & Julia...haha....

H&M

                                                                                                 


Lite nytt från H&M, både till hemmet och till Albin. 
Undrar vad denna dag bjuder på, mera bus med Albin kan jag tro =))

onsdag 2 november 2011

Helt slut



Ja idag har det varit full fart på Albin ända sedan halv åtta då vi gick upp, med en liten paus på 1,5 timme mellan halv elva och tolv då han tog sig en lur. Brukar försöka ha honom uppe till åtta på kvällarna men idag stupa han i säng vid sju. Herregud så energisk han börjar bli, hua.....Det ska busas, lekas, gå överallt och dansas!!! Hur ska detta sluta =) Johan är i väg på ett ATV-möte så jag fick mig lite egentid framför datorn och tv´n. Skulle ha varit på zumba idag men det var inställt, precis som sist jag tog mig dit. Synd att det inte finns nå system så att man får reda på det innan. Tråkigt att behöva åka dit och vända vid dörren....Tack och gonatt för denna gång

Barnkammarboken

Älskar denna samlarserie, med både bok och cd. Albin brukar lyssna på cd skivan när han ska lägga sig för natten. Just nu kör kvällstidningarna denna kampanj. Det finns 10 st samlarboxar. Albin fick sin första som doppresent. Och jag har köpt en förut men nu ska jag minsann passa på och köpa hela serien med kvällstidningarna!!!