lördag 14 december 2013

Lucia, romantik och strutsar



Luciafirande på Junibacken med sång och fika. Förut när vi har varit till förskolan på avslutning eller luciafirande så har Albin gråtit och kommit springandes till oss, men inte igår. Stora killen minsann satt kvar med sina kompisar och sjöng.Dom var så söta, små tomtar och små lucior. Och när det var fika dags hade han minsann inte tid att fika utan ville busa med sina kompisar istället.


Passade på att kila in på blomsterlandet när vi ändå var i Borlänge och fick tag i en mistel. Så nu hänger den på plats och väntar på nån som är puss sugen. Idag blir det pussar med Albin, då Johan har åkt till Mjölby och jaga vildsvin med Niklas. Få se om dom lyckas skjuta något. Han kommer väl hem lagom till kalaset imorgon em när allt är klart, haha.




Har köpt kött till nyår, struts är så gott!! Testa om ni inte gjort det. Var även in till dom och hälsade på. Dom var rätt nyfikna på oss.


Så idag/ikväll ska jag och Albin ha mys för hela slanten. Albin önskar sig massage har han sagt för han har såååå ont i ryggen. Inte lätt att vara liten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar